+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

E-handel, fremtidens markedsplads

I dag har næsten alle danskere foretaget et køb igennem en webshop, og stadig er omsætningen via e-handel i en rivende udvikling.

Ønsker du at tage del i onlinemarkedet og udnytte det ekstreme salgspotentiale som findes på internettet, kan vi hos AsmussenMedia tilbyde løsninger inden for design og opsætning af webshops, hvor vi hjælper dig helt fra projektstart med planlægning og budgettering, til det faktiske set-up af webshoppen, samt med at udføre en konkurrencedygtig og effektiv markedsføring.

Professionel rådgivning er vigtig

Planlægningen af en succesfuld webshop Vejle, indeholder flere parametre. For det første skal din webshop kunne løbe rundt, og da mængden af udgifter og gebyrer tit er en overset faktor når man starter en webshop, kan det hurtigt virke uoverskueligt. For det andet er det helt vitalt for din webshop, at markedsføringen er professionel og effektiv.

Hvis ikke markedsføringen er i orden, kan webshoppen let ende som en fiasko, da konkurrencen på internettet er stor. Vi rådgiver derfor allerede fra planlægningsfasen af din webshop inden for markedsføring og budgettering, så du nemmere kan få et indblik i de bagvedliggende mekanismer, som sikrer din webshops fremtidige succes.

Hos os er dit behov for en funktionel webshop i højsæde

Systemerne vi anvender er alle baseret på Open Source, og sammen med dig vurderer vi, hvilket system der passer bedst på din webshop.

Når vi designer din webshop tager vi udgangspunkt i dine ønsker og kombinerer disse med vores erfaring. På den måde sørger vi for, at din webshop opnår så meget succespotentiale som muligt, og samtidig dækker dine behov.

Vi tilbyder helhedsløsninger, hvor vi helt fra start tager dig i hånden og rådgiver inden for alt, lige fra design til markedsføring af webshoppen. Ved hjælp af en indledende samtale får vores designer og rådgiver et fornuftigt indblik i dine ønsker for en webshop, og udarbejder derigennem en arbejdsplan for hele processen.

Gennem løbende dialog med dig, sørger vi for, at din webshop bliver professionel og let anvendelig, samt at kvalitet og funktionalitet er i top.

Webshop udvikling Vejle – ved et professionelt webbureau