+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Ved du hvordan, du opnår det maksimale med din visuelle identitet, og onlineprofil? Det gør vi! Ønsker du at blive inspireret? Så ta’ et kig på et udpluk af vores kunder, og se hvordan vi har hjulpet dem, med at styrke deres virskomhed.

Ønsker du at blive inspireret?

Ny hjemmeside Vejle

Hjemmeside hos AsmussenMedia

Hos AsmussenMedia vægter vi funktionalitet og design højt! Vi skaber en unik hjemmeside Vejle, til hver enkelt kunde, og hos os er det en selvfølge, at siderne altid er responsive (optimeret til tablets og smartphones), samt SEO optimeret. Det er utroligt vigtigt for os, at du får en hjemmeside du kan bruge og er tilfreds med, derfor for at sikre dette, kommunikerer vi med dig under hele forløbet, så vi når præcist det resultat du ønsker.

Support

Vi hos AsmussenMedia ved, hvor vigtigt det er, at holde din hjemmeside Vejle opdateret. Derfor vil vi altid gerne hjælpe dig, så du uden besvær kan tilføje emner eller lave rettelser på din side. Ønsker du ikke selv at stå for opdateringen af siden, er du selvfølgelig også velkommen til at sende os dine tilføjelser eller ændringer, og så sørger vi for, at det hele bliver pænt integreret.

Forløbet med din hjemmeside

Når vi laver din hjemmeside Vejle, starter vi altid med et møde, hvor vi gennemgår hvad der er vigtigt for dig, og hvem din målgruppe er. Når vi har disse ting på plads, tildeler vi dig din egen designer, som er med fra start, og helt frem til at din hjemmeside er online. Designeren vil efter mødet lave et designudkast, eller et såkaldt mockup, som vil blive fremsendt til dig via email.  Når du har godkendt et endeligt design, begynder kodningsprocessen af din hjemmeside, som så vil blive præsenteret for dig, og godkendt af dig, inden vi ligger den online.

Skulle det ske, at du undervejs ikke er tilfreds, så går vi selvfølgelig ikke videre, før vi har fundet frem til det du ønsker.