+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Et multimediebureau

AsmussenMedia er et multimediebureau, som leverer hjemmesider og tryksager til små og mellemstore danske virksomheder. Vi leverer kvalitets design og medieløsninger med målgruppen i fokus. Vi tror ikke på at en god løsning behøver at koste en formue, men sætter derimod en ære i at levere dig en billig løsning, hvor kvaliteten selvfølgelig er i top. Vores mål er ambitiøst; vi vil være bedst til prisen. Hvordan vi kan leve op til dette kan du læse mere om ved at klikke på “koncept” i menuen øverst. Hvis du vil læse om hvilke services vi tilbyder, kan du klikke på “services” eller “løsninger”.

Din rådgiver i mediejunglen

Med den stadig ekspanderende digitale udvikling er der uendeligt mange muligheder når dit budskab skal kommunikeres. Vi kender mulighederne, og kan hjælpe dig til at udnytte dine resurser fuldt ud, når du vil opnå flere kunder, en solid branding eller måske en intern effekt i din virksomhed. Vi står klar med professionel rådgivning, og den nødvendige ekspertise til at kunne løse dine opgaver på en tilfredsstillende måde.

En “all-in-one” løsning

Udover selv at have gode kompetencer indenfor webdesign, programmering, virksomhedsidentiteter og grafiskdesign, har vi et godt netværk af kontakter med hver deres medierelaterede ekspertise.
Vi har derfor godt kendskab til alle mulighederne, og kan dermed hjælpe dig til den optimale løsning af netop din opgave. I forbindelse med “ud-af-huset” opgaver, er vores prispolitik simpel: “Vi vil ikke være et fordyrende mellemled, så du skal aldrig betale mere, end hvis du køber direkte”. Det er et løfte og en garanti vi stiller, som sikrer dig altid at få en billig pris på dine opgaver uden at skulle bruge timer på at undersøge priserne i det givne felt. I forbindelse med denne type opgaver klarer vi selvfølgelig al kontakt med de givne partnere, så du udelukkende behøver have kontakt til en person. Alle vores partnere er naturligvis “i den billige ende”, med en filosofi der ligner vores; “kvalitet til en god pris”.

Unge kompetente medarbejdere

En del af hemmeligheden bag AsmussenMedia, er at vi finder de unge, dygtige designere, fotografer og programmører der f.eks. er i gang med en medierelateret uddannelse. Vi sikrer dig på den måde kompetent rådgivning og professionel løsning af dine opgaver, uden det behøver at koste en formue. Samtidig kan vi som firma tage ansvar for at det du får leveret altid er af højeste kvalitet. Du kan altså nyde godt af de unges store engagement, gode idéer og lave timeløn, uden at skulle bekymre dig om hvorvidt det praktiske er i orden.

Gå på opdagelse

Har du nu læst hele vores forsidetekst, og syntes du det lyder spændende? Så må du endelig ikke vente med at udforske resten af vores side. Tag et kig på vores køreklare pakker under “løsninger”. Du kan selvfølgelig også kontakte os for at høre mere. Se vores mail og telefonnummer i bunden, eller kig under “kontakt”. Vi håber du har haft en positiv oplevelse på vores site, og at vi snart kan hjælpe dig til endnu flere af slagsen.