+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Har du svært ved at overskue alle mulighederne? Vi har samlet forskellige pakker, så du let kan vælge en løsning der passer dig – og som ikke koster mere end hvad du havde tænkt dig… Følegnde er eksempler til inspiration, men også et værktøj til brug mellem dig og os, så du let kan beskrive hvilken type løsning du er interesseret i.

Web-visitkort er din hjemmeside

Skal du have din virksomhed på nettet hurtigt, nemt og uden at skulle betale en formue. Så er et web-visitkort løsningen. Et web visitkort er en lille hjemmeside typisk 2-4 sider, hvor firmaidentiteten og kontakt informationerne er det centrale. Løsningen er til dig der ikke skal bruge et stort hjemmesidesetup, men blot en lille, lækker hjemmeside så dine kunder kan finde dig på internettet. Vælger du samtidig hosting hos os kræver vi kun at du sender tekst, billeder og eventuelt logo til siden. Så har din virksomhed en hjemmeside på nettet i løbet af få dage. Vi kan klare det hele for dig, så du blot skal sige god for det endelige design før det ligges op, men du er selvfølgelig også velkommen til at tage mere del i processen. Det væsentlige ved denne løsning er at du ikke skal bruge mere tid på dit websted end du selv ønsker.

Logodesign

Vi kan designe et kvalitets logo til din virksomhed til en fornuftig pris. Arbejdsgangen er sådan at vi efter en grundig snak med jer udarbejder en række skitser, hvorfra i vælger et design vi skal gå videre med. Det valgte design tegnes af en af vores grafikere og leveres til gennemsyn. Har du mindre rettelser klarer vi dem, og leverer herefter det færdige logo. Et logodesign består af to faser. Dels den kreative proces hvor idéen udvikles og dels grafikerarbejdet hvor selve logoet konstrueres. Prisen afhænger altså af hvor klar en idé du i forvejen har om logoets design og derudover hvor krævende grafikerarbejdet er. Vores priser er som altid lave og fair.

Webshop

Vi kan nu, i samarbejde med en partner tilbyde webshopløsnigner til en overkommelig pris. Webshoppen fungerer ligesom CMS, hvor du som ejer kan logge ind via nettet og opdatere produkter og priser, lave tilbud, håndtere rabatordninger og lignende. Der kan desuden tilknyttes betalings-gateways, som giver mulighed for at kunderne kan benytte betalingskort. Et vigtigt emne i denne forbindelse er selvfølgelig sikkerhed. Vi samarbejder derfor med en dygtig partner, som sikrer at sikkerheden er helt i top. Enhver webshop er forskellig, og vi giver derfor ikke et generelt tilbud i denne forbindelse. Du kan derimod kontakte os og få et uforpligtende tilbud på netop din opgave. Vores priser er som altid lave og fair, det skal dog nævnes at der er en del månedlige gebyrer forundet med en webshop.

Klassisk hjemmeside

Hermed mener vi en større og mere kompleks løsning. I forhold til web-visitkortet arbejder vi her med en stor side med mange undersider og flere avancerede features. Denne løsning egner sig til firmaer der har brug for en grundig og mere dybdegående gennemgang af deres koncept på internettet. Hvad en hjemmeside kan byde på af muligheder har du formodentlig allerede god erfaring med fra din øvrige færden på nettet, så har du en idé om hvordan dit firmas hjemmeside kunne være, så kontakt os, og lad os gøre din idé til virkelighed.

CMS – opdater selv din hjemmeside!

Med en CMS løsning kan du ved hjælp af et login på internettet redigere din hjemmeside. Hurtigt og nemt. Selvom du selv redigerer og tilføjer nyt indhold, skal du ikke bekymre dig om layoutet. CMS løsningerne indeholder nemlig en designskabelon, som får alle dine sider til at fremstå pæne og ensartede. Med en CMS løsning sørger vi for både design, opsætning, klargørelse og indsættelse af eventuelt indhold. Du vil derefter modtage dine login-oplysninger, og du kan med det samme gå i gang med at rette, slette eller tilføje. Du kan også skrive nyheder og andre spændende ting. Alt det kan vi fortælle dig mere om hvis du er interesseret.

En Blog

Internettet er i både professionel og privat sammenhæng blevet et vigtigt værktøj for rigtig mange. Det er her generationerne mødes, og her netværk til partnere, kunder og karrieremulighedder kan skabes uden at man behøver involvere sig i tidskrævende arrangementer eller lignende. Vil du for alvor gøre noget ud af din digitale identitet kan en personlig blog være en stor fordel. En sådan blog kan fås gratis hos forskellige udbydere, men så må du også leve med at være en blandt mange tusind uden særlig mange individuelle muligheder. Vil du derimod skille dig ud og fremstå mere professionel, kan vi tilbyde dig en blog med et personligt design og med eget domæne til en overkommelig pris. Denne skrives ud fra et af de større freeware blog-værktøjer, hvilket giver mange funktioner til en god pris.