+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

multimediebureau

Når man vil være bedst og ikke den dyreste, kræver det selvfølgelig en velovervejet plan for hvordan tingene skal fungere. Vi gør op med den klassiske idé om hvordan man driver et multimediebureau, og sætter nye standarder for pris og kvalitet. Hvis du er nysgerrig, kan du herunder læse mere om hvad vi konkret gør for at sikre dig det bedste produkt til den bedste pris.

Vores medarbejder klarer stort set alle opgaver

Det lyder måske brutalt, men det er ikke desto mindre hvad vi gør. Vi syntes ikke at fashionable kontorer, moderigtig te og en dyr adresse skal ligge dig og din pengepung til last. Vores medarbejderer klarer de fleste ogaver hjemmefra, ellers benytter vi lånte lokaler. Vores medarbejder klarer stort set alle opgaver med eget udstyr, og møder med vores kunder klarer vi enten hos kunden eller på f.eks. en café, eller i et lejet mødelokale. Dermed slipper vi for en masse omkostninger, hvilket er med til at sikre vores prisambitioner. Bundlinjen er; “hos os kan du få det som du vil have det, men du behøver aldrig betale for mere end hvad du har brug for”.

Den samlede løsning

Et andet vigtigt element i vores måde at drive forretning på, er den bekvemmelighed der for jer ligger i at samle jeres medieopgaver et sted. Det giver en række fordele. For det første kan i nøjes med at have kontakt til en rådgiver, som efter kort tid vil have godt kendskab til jeres firma, og hvordan i gerne vil fremstå. På den måde kan jeres rådgiver nemmere levere et produkt der passer netop til jer, uden at i behøver at “starte helt forfra” ved hver medieopgave.

En tro på ungdommen

Vi beskæftiger unge, dygtige designere, programmører, webudviklere og fotografer. Det er disse unge som er med til at holde forretningen kørende med den høje kvalitet til en lav pris. Det er vores erfaring at mange unge er uhyre dygtige og passionerede, og vi mener at der her ligger et potentiale vi bør udnytte. Vi nærer selvfølgelig stor respekt for de dygtige færdiguddannede der designere der måtte sidde rundt omkring, men vi mener at vores medarbejdere kan levere dig et tilnærmelsesvist lige så godt produkt med til en væsentlig mere atraktiv pris.

Tingene skal være iorden!

Nu har vi en masse gange nævnt at vi gør alt hvad vi kan for at være prisdygtige, men vi har naturligvis også principper for hvad der absolut ikke må gåes på kompromis med. Det gælder f.eks. vores servere, som vi har en stor, proffessionel virksomhed til at tage sig af. Det sikrer dig en hurtig processering og maksimal oppetid. Det samme gælder vores tryksager, hvilke vi som princip altid får lavet på et proffessionelt trykkeri. I forbindelse med vores digitale produkter, som f.eks. hjemmesider og CMS systemer, stiller vi også en række krav. Vi sørger altid for at indholdet er skrevet efter nyeste standarder, så du så vidt muligt er fremtidssikret. Det er selvfølgelig også alt afgørende at du design- og funktionalitetsmæssigt får hvad du forventer. Derfor afholder vi altid et gratis* opfølgningsmøde, hvor vi kan få en snak om produktet, og iøvrigt rundet forløbet af på en god måde. (*For kunder udenfor hovedstadsområdet klares det opfølgende møde pr. telefon – ellers må der påregnes transportomkostninger.)

Friske og klar til at hjælpe dig

Ud over hvad vi indtil nu har skrevet, tilstræber vi at være en frisk, ung virksomhed, som altid står klar til at hjælpe dig med dine medieopgaver. Vi tror på at en åben og uformel tilgang til tingene er vejen til en fantastisk kreativ process og i sidste ende et godt produkt du kan være tilfreds med mange år frem i tiden.