+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Tekstforfatter

Webtekster

Det er for din hjemmesides placering på Google meget vigtigt, at have gode søgemaskineoptimerende tekster på din hjemmeside. Webtekster / SEO tekster kan vi hjælpe dig med. 

Produkttester

Har du en webshop? Så er det meget vigtigt at have gode produkttekster. Det er altid dejligt at besøge en e-handel med gode og detaljerede produkttekster. Det er samtidigt godt for din placering på Google. Lad os hjælpe dig med at skrive produkttekster. 

SEO Værktøjer

Kategori tekst

På en e-handel er det vigtigt med gode kategori tekster. Tekster til kategorier kan vi hjælpe dig med. 

Tekst med fokus på kundens behov 

Når man skriver tekster til hjemmesider er det vigtigt at skrive tekster som er relevante for læseren. Teksten skal ikke være produktorienteret med istedet give læseren værdi. Læseren skal altså ved at læse teksterne føle at produktet eller servicen er uundværlig. Teksten skal altså være relevant og opfylde kundens behov. 

Hos Asmussen Media skriver vi tekster som kan hjælpe dig til bedre resultater på Google. Dette kaldes også for SEO tekster, altså søgemaskine tekster. Google elsker nemlig god tekst med relevante fokusnøgleord. Hvis din hjemmeside får en bedre placering på Google giver det samtidigt flere besøgende og flere salg. 

Produkt tekster

Skal vi lave en søgeordsanalyse?

Kontakt os for et godt tilbud

Det behøver ikke være dyrt at skrive tekster. Vi giver dig nemlig et unikt tilbud på SEO tekster til din hjemmeside. Kontakt os her