+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Søgemaskineoptimering Virker

En af de absolut vigtigste trafikkilder for langt de fleste hjemmesider, er Google. Hvis din hjemmeside ikke har topplaceringer i Google – på de rigtige søgeord – går din hjemmeside (virksomhed) glip af potentielle kunder – hver dag.

Søgemaskineoptimering (SEO) har udviklet sig fra at være udelukkende teknisk-viden, til at være meget mere end tekniske formler. Før i tiden kunne du (sat på spidsen) oprette 100 links til din hjemmeside, fra andre ‘dårlige’ hjemmesider – og så har du topplaceringer. Heldigvis er Google blevet klogere. Vi siger ‘heldigvis’, fordi at det nu (stort set) udelukkende er gode resultater og hjemmesider, som når til toppen af Google.

Derfor er SEO ikke noget, som blot kan laves med en omgang linkbuilding. Ej heller noget som kan ordnes på en måned.

Søgemaskineoptimering Virker

En ærlig proces. Ingen mirakler.

Ordentlig – og dermed også fremtidssikret SEO, tager tid. Det er en proces. Hvis du vælger at indgå et samarbejde om SEO hos os, vil du ikke se store resultater efter en uge. Der bliver satset på en langsigtet strategi, som skal give dig gode placeringer – ikke kun om 3 måneder, men også om 2 år.

Vi laver SEO – der virker. Vores arbejde består i at finde frem til ‘content marketing’-ideer, som kan tiltrække gode og naturlige links. Derudover består mit arbejde også i at optimere din hjemmeside – on-page, så dine brugere får den bedst mulige oplevelse. Får de den bedste oplevelse – f.eks. ved at hjemmesidens hastighed er hurtig, at hjemmesiden er godt forklarende, eller andet, så vil det også ‘smitte af’, på dine placeringer i Google.

En SEO aftale – der er til at betale.

Vi har ingen faste SEO pakker. Det synes vi simpelthen ikke er optimalt.

Det som vi beregner vores priser ud fra, er hvor meget arbejde vi skal ligge i arbejdet. Desto mere arbejde vi skal ligge i arbejdet, desto større resultater vil du se. På den måde går dit budget, hånd-i-hånd, med de resultater, som du vil se. Hvis du har et budget på 2000 kr. om måneden, vil du ikke se lige så hurtige resultater, som hvis du har et budget på 10000 kr. om måneden.

Intet ligger fast. Og uanset hvilken virksomheds hjemmeside, som du repræsenterer, kan vi finde ud af noget.