+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Sandsynligheden for du benytter WordPress er overhængende høj

Leder du efter et lækkert design til din hjemmside? Sandsynligheden for du benytter WordPress er overhængende høj, men hvis du ikke benytter wordpress, så vil straks anbefal dig at skifte til WordPress med det samme. Sagt på en anden måde WordPress er bare det bedste.

Her sværger vi til WordPress.

En af mine konkullegaer forklarede mig den anden dag, at valg af CMS system – som for eksempel WordPress, Magento, Drupal, Joomla eller hvad det nu kunne være – det handler om religion. Dertil svarede jeg ham, at det kunne jeg ikke være mere enig, men nogle religioner er bedre end andre. Og jeg er tror på at WordPress er den bedste side til alt idag.

Blogging er for WordPress – Ikke design

Dette har været en kendt historie, og en årsag til at mange hjemmesideejere har valgt at gå andre veje end WordPress. Er der så noget sandt om det? Ja det er der faktisk. Eller snarere ja det var der faktisk. I de gode gamle dage, da wordpress blev etableret, der var det ikke meget mere end et template, man kunne bruge til at udgive sine artikler på. Design hørte et andet cms system til.

I dag har WordPress udviklet sig rigtig meget. WordPress er blevet et stort og komplekst system, der kan håndtere alt. Og hvis ikke alt , så i hvert fald næsten alt.

En anden grund til at vælge WordPress som sin hjemmeside er, at der ikke er noget CMS system, der er stærkere end WordPress, når det kommer til SEO. WordPress er så godt optimeret i sig selv, men hvis man tilføjer nogle af de vanvittigt fede plugins som W3TC eller SEO by Yoast, som i øvrigt er gratis, så er WordPress mileskridt foran alle andre typer CMS systemer.

Læs mere: