+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

GRAFISK DESIGN FREDERICIA

Det største aktiv en virksomhed kan have, er evnen til at kommunikere klart of tydeligt med sine kunder. Vi sørger for at det visuelle af dine informationer bliver gjort på en unik, engagerende og præcis måde, med fokus på den rigtige metode og det rigtige medie til dit marked.

Skriv til os her

VI ER ET KREATIVT WEBBUREAU MED PASSION FOR DESIGN, TEKNOLOGI, FORRETNING OG MENNESKER. VI LEVERER HJEMMESIDER OG GRAFIK TIL PERFEKTION I TREKANTSOMRÅDET

Som eksperter med passion for design, teknologi, forretning og mennesker, designer vi bl.a. hjemmesider Fredericia og grafik som bygger på princippet om at kvalitet, teknik og det visuelle udtryk skal være at det bedste og mest moderne der findes- og uden at gå på kompromis.

Trusler mod din Online profil

Vi er perfektionistiske omkring det vi laver

Vi er perfektionistiske omkring det vi laver og står altid indenfor det med 220%. Derfor insisterer vi på ikke kun at levere projektet, men også at følge jer fremadrettet og hjælpe jer med at sikre at i tjener jeres investering mange gange ind igen.

Oftest når en kunde henvender sig til os, er det fordi de har et ønske om at skille sig ud, altså at få en unikhed der understøtter lige netop deres forretning. De har et ønske om at skabe vækst i deres forretning, samtidig med at de har sat ressourcer af til det. Sammen med os får de opfyldt deres ønsker og samtidig skabt værdi for deres forretning.

Hjemmeside hvorfor og hvordan?

VISUEL IDENTITET

Den visuelle identitet er din virksomheds ”personlighed”, det er her kunden får sit førstehåndsindtryk. Logo, skrifttype, visitkort, brevpapir, hjemmeside Fredericia, emballage, skiltning m.v. er alle dele af virksomhedens visuelle identitet. Vha. disse elementer personificerer og synliggør vi din virksomheds profil så der skabes værdig for din virksomhed.

WEBDESIGN FREDERICIA

Om det er en ny hjemmeside til din virksomhed i Fredericia, en opdatering af din nuværende eller en webshop, gælder det at din hjemmeside er et butiksvindue til din virksomhed. Kunder fra hele verden kan komme forbi vinduet og shoppe, gennemse, sammenligne og i sidste ende forbruge. Dit butiksvindue skal være indbydende, have orden og altid være opdateret.

cms

RESPONSIV HJEMMESIDE

Vi arbejder på forkant med teknologi og design, og tilbyder fremtidssikrede responsive hjemmesider Fredericia, hvor perfektion, brugervenlighed og kvalitet skal være af det bedste der findes.

WEBSHOP FREDERICIA

Vores webshops er altid fremtidssikret, funktionsdygtige og yderst kvalitetsbevidste. Det tekniske og det visuelle udtryk skal altid være af det bedste og mest moderne der findes. Vi laver kundeorienterede og salgsoptimerede webshops, der sikrer at jeres kunder får en god oplevelse – uanset om i henvender jer B2B eller B2C.

KONCEPT & BRANDING FREDERICIA

Om du optimerer din virksomhed eller starter fra bunden, så gælder det at dit brand er nøglen til at nå de rigtige kunder med det rigtige budskab. Vi går i dialog omkring dit koncept og ud fra det hjælper vi med at gøre konceptet modent til markedet.

Linkbuilding - Offpage optimering

SEO FREDERICIA

Søgeoptimering handler ikke bare om at komme til tops på Google. Hos Omedie skaber vi resultater ved at anvende en lang række tilpassede taktikker og værktøjer for at bringe kvalificeret trafik til din hjemmeside og få denne trafik til at konvertere til konkrete leads.

SOCIALE MEDIER

De sociale medier har fået enorm stor indflydelse på de fleste markeder og brancher. Det kan derfor være fornuftigt at tage stilling til hvilke udfordringer og muligheder dette medfører. Vi rådgiver jer i hvordan der skal kommunikeres, på hvilke platforme og på hvilke medier.

DET TEKNISKE

Vi følger altid med i tidens trends og sikrer at vores designs er fremtidssikrede og optimerede til alle platforme. Dette gælder uanset om det er en hjemmeside eller en webshop. I tillæg til dette, arbejder vi med animationer der kan personificere enhver side og samtidig ose af overskud, innovation og professionalisme.

DET STRATEGISKE

Det er essentielt for begge parter at skabe et solidt indblik og overblik før vi går i gang med design- og udviklingsfasen. Vha. grundig research af bl.a. brancher, markeder, målgrupper og trends, sørger vi for at målrette indsatsen. På den måde sikrer vi os at vi sammen kommer frem til den helt rigtige løsning og på den helt rigtige måde.

DET VISUELLE

Én af de vigtigste faktorer i design til virksomheder, er den visuelle identitet. Dette indebærer oftest design af logo, valg af farver og typografier samt evt. understøttende grafiske elementer. Design af en virksomheds visuelle identitet lægges oftest først i længere projekter, og er én af vores absolutte spidskompetencer.