+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Erhvervsfotografering – gode billeder fortæller historien

Erhvervsfotografering ved den rigtige type fotograf, forstår altid at levere den type billeder, der fortæller den gode historie om jeres virksomhed. Fotografen skaber de billeder og det image af jeres virksomhed, der på en måde er jeres ansigt udadtil. Erhvervsfotografering kan være mange ting, lige fra fra medarbejderportrætter til produktbilleder og stemningsbilleder fra virksomheden.

erhvervsportræt

Profesionelle medarbejderportrætter

Når man laver nogle profesionelle medarbejderportrætter til en hjemmeside, så udstråler siden mere seriøsitet. I har med garanti set en hjemmeside med dårlige “om” billeder, hvor medarbejderne præsenteres via slørede billeder. Det ser bare ikke lækkert ud. Vi anbefaler billederne er ensartede, fotograferet med lækkert lys, teknisk flotte sat op og med god kontakt til den der kigger med.

Profesionelle medarbejderportrætter

Brochurer, visitkort, pressemeddelelser og de sociale medier

Medarbejderportrætterne kan i selvfølgelig også bruge til virksomhedens brochurer, på jeres sociale medier, visitkort og til pressemeddelelser. I medierne er det faktisk let at få opnå solid spalteplads til jeres budskab, hvis i sammen med en artikel levere nogle professionelle og flotte billeder med, så udgiveren ikke behøver sende deres fotograf ud.

Brochurer, visitkort, pressemeddelelser og de sociale medier

Gode tekster understøttes af gode billeder

En tekst kan sagtens stå alene. Det samme kan et foto også gøre. Men sammen står begge endnu stærkere. Vi elsker at skrive en god tekst, og herefter videregive teksten til vores erhvervsfotograf, der så vil tage ud til jer og lave billeder. Det skaber den bedste historie, de bedste billeder og derfor den bedste hjemmeside.

Læs mere om gode SEO tekster her.

Gode tekster understøttes af gode billeder

Den gode fotograf formidler i billeder

Et billede siger mere end 1000 ord. Det er faktisk af og til fuldstændig rigtigt. Derfor er vores fotograf håndplukket ud af flere 100 vi kunne have valgt. Vi har valgt fotografen, da han mestrer den mere kunstneriske og grafiske tilgang til billederne. Og vi synes billederne han leverer er både ærlige og personlige med en stil, der fortæller jeres historie på den mest oprigtige måde.

Selvom fotografer altid arbejder med deres egen billedestil og tilgang til mediet. Så er det gode ved vores fotograf netop at han mestrer at omstille sig til vores kunders behov. Deres image og deres stil er hans mål, hans motiv og hans historie, der omsættes til en flot fotoserie, der tegner jeres image for jeres kommende kunder på jeres nye hjemmeside.

Den gode fotograf formidler i billeder

Kontakt os og hør mere om fotografering

Da vi altid gerne vil sikre os, vores kunder får den bedste service, så præsenterer vi altid vores koncept for jer. På den måde kan i se hvad vi har lavet for andre kunder, der har benyttet sig af vores komplette koncept fra tekster, kodning af hjemmesiden, billeder fra virksomheden samt det visuelle og lækre grafiske look, der ender med at være det færdige resultat i med garanti søger.

Læs mere om fotografering her