+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Er du på udkig efter danske affiliate netværk

Er du på udkig efter danske affiliate netværk, til din nye hjemmeside eller en du har forvejen. Hvis man er helt ny på markedet kan det godt være svært at finde ud af hvilke man skal vælge, der er nemlig mange om buddet. Der er også mange affiliate netværk der er berygtede for ikke at udbetale de penge man tjener, og det vil man helst undgå. Vi anbefaler her nogle affiliate netværk, som vi selv aldrig har haft problemer med og som er nogle af de største i Danmark.

Mangler i nye billeder til de sociale medier?

Partner-ads

Partner-ads er et let tilgængeligt affiliate program og et godt begynder program. Det tager ikke lang tid at tilmelde sig og man bliver hurtigt godkendt, i forhold til andre netværk hvor der godt kan gå en del tid. Hvis man beslutter sig for at udvide med en ny affiliate side kan man bare tilføje den, og begynde at smide affiliate links på siden med det samme.

Deres programmer

De har et meget bredt udvalg af programmer. Der er rigtig mange forskellige affiliate programmer hos partner-ads, hvilket gør at mange affiliate sider kan finde noget der passer til deres hjemmeside. Hvis du gerne vil starte en affiliate hjemmeside, men ikke ved hvad den skal omhandle, så kan du nemt finde inspiration hos partner-ads og deres mange programmer.

De har mange små programmer i deres netværk

De har mange små programmer i deres netværk, det giver mulighed for at lave rigtig gode niche affiliate websites. Det gode ved at det mest er små programmer de har, er at man stort set altid bliver godkendt til dem med det samme. Til gengæld kan man godt føle at der mangler nogle programmer som: TDC, Telia og andre store mobilselskaber eller Momondo, Hotels.com og andre rejsesider. Men der kan man så tilmelde sig andre affiliate netværk som tilbyder det, hvis du kigger længere nede på siden kan du læse om dem.

Her finder i en dygtig fotograf i Vestjylland

Brugervenlighed

Første gang man logger ind på sin konto, kan det godt virke meget uoverskueligt, hvilket det nok også er. Design mæssigt kunne deres side sagtens være bedre. Det tager lidt tid før du finder ud af alle deres funktioner og før du finder ud af hvordan hjemmesiden hænger sammen. Men når først du har rodet lidt rundt på deres side så er den faktisk ikke så svær som først antaget. Et netværk der klart kan anbefales og det er også det jeg har haft størst glæde af.

Hurtige facts:

Udbetaling: du skal have tjent 150 kr. før du kan lave udbetaling.
Eksistens: siden 2002.
Programmer: mere end 400 annoncører
Lande: fokus på Danmark, men operer også i Tyskland og England.

Euroads

Euroads er et rigtig godt affiliate netværk, det er meget professionelt og du kan altid regne med at få dine betalinger til tiden. Euroads er et af de affiliate netværk i Danmark der har aller flest kampagner. De har mange funktioner og hjælpemidler til rådighed, der gør det meget lettere at se statistikker på dine klik, leads og salg.

Deres programmer

Som sagt har de et meget bredt udvalg af programmer, de har så mange programmer at vælge imellem så du behøver faktisk ikke at benytte dig af andre affiliate netværk, men jeg vil alligevel anbefale at du bruger et par netværk da der ofte er forskellige kampagner.

Euroads har klart deres force indenfor surveys. De har et meget stort udvalg af undersøgelser og det giver rigtig god mulighed for at lave en konkurrence affiliate side eller noget lignende. Der er også rigtig mange andre kampagner både store og små annoncører. Du har også bred mulighed for at vælge mellem kampagner med høj lead værdi eller med mange leads.

Hurtige facts:

Udbetaling: 45 dage efter endt måned dvs. den 15. hver måned.
Eksistens: grundlagt 2006.
Programmer:
Lande: Danmark, Sverige, Norge, Finland, Storbritanien, Brasilien og Spanien.

Læs også mere om os: