+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

WordPress kontaktformular der er nem og hurtig at tilføje.

I dette blog indslag vil jeg vise dig hvordan du nemt, og hurtigt kan lave en WordPress kontaktformular.

WordPress kontaktformular

En kontaktformular er mere og mere brugt på hjemmesider, da man i dag ikke gider at klikke sig ind i sit e-mail program og taste den e-mail, som man vil kontakte.

Med en kontaktformular, kan dine venner/kunder skrive direkte til din mail fra din hjemmeside.

I dag er der tusindvis af kontaktformular til WordPress, som du frit kan hente inde under fanen “Plugins” inde i dit kontrolpanel. Dog er alle ikke lige så nemme at bruge, og heller ikke lige nemme, at tilføje til sin hjemmeside og alle er ikke lige nemme, at oversætte til dansk.

Den WordPress kontaktformular jeg vil vise dig er den der hedder “contact form 7″. Denne kontaktformular bruger vi selv her på WP-Supporten, og den er nem og hurtig at tilføje til din WordPress hjemmeside. Og vigtigst af alt er den nem, at oversætte til det sprog du vil bruge.

Denne kontaktformular ses også mere og mere

Denne kontaktformular ses også mere og mere, som standard i de WordPress temaer som man køber, og det er også den vi her på WP-Supporten oftes giver vores kunder, som får lavet deres hjemmeside her. Dette er fordi kunden nemt og enkelt kan lave flere kontaktformular, og man kan både bruge den på forskellige sider, men også i sidebars som ofte er i WordPress temaer.

Se videoen nedenfor og se hvordan du HURTIGT og NEMT kan tilføje din WordPress kontaktformular.