+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Automatisk WordPress Backup System

I dette blog indslag vil jeg vise dig via en videoguide hvordan du opsætter et gratis WordPress Backup System, som automatisk laver en backup af din hjemmeside hver dag.

WordPress Backup

Flere og flere oxandrolon kopen virksomheder og privatpersoner får desværre hacket deres hjemmeside

Flere og flere virksomheder og useastaap privatpersoner får desværre hacket deres hjemmeside, og så det altså træls hvis ikke du har en backup af din hjemmeside, så alt dit dyrebare arbejde bare er røget ud i vasken.

Men heldigvis kan du få et WordPress Backup System, som tager en backup af din WordPress hjemmeside hverdag, så du kan nå at redde din hjemmeside inden du får besøg af en hacker.

Det smarte ved dette Backup System

Det smarte ved dette Backup System i forhold til mange andre er, at den automatisk laver en backup, så du ikke selv skal huske at lave en. Det er heldigt for os, der ikke er så gode til at lave en backup af vores hjemmeside hvergang vi har lavet noget nyt på den.

Dette WordPress Backup System kan du også selv bestemme om den skal sende en backup til din e-mail, eller til din Dropbox.

Jeg vil klart anbefale dig, at du stacksteroids.net sender din backup til din Dropbox, da sådan en backup fylder rigtig meget, og derfor hurtigt vil tage alt din plads på din e-mail.

Har du ikke en Dropbox vil jeg råde dig til, at oprette en til hver hjemmeside du ejer, og så sæt dit WordPress Backup System op til, at smide din backup i den.

klik her for at blive sendt videre til Dropbox