+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Har du lige startet virksomhed og har brug for en ny hjemmeside? Har du planer om at starte en webshop? Eller har du måske allerede en hjemmeside, som mangler en opfriskning?

Webudvikling for enhver

Hvad du end mangler så kan vi lave det hos Asmussenmedia! Vi er et lille team med både udviklere og designere, som specialiserer sig i at lave specialbyggede hjemmesider til private eller mindre til mellemstore virksomheder. 

Bliver du kunde hos os er du sikker på ikke bare at få en standard “template hjemmeside” som er sat sammen på en time! Derimod får du en professionelt designet og gennemtestet side bygget på de bedste og mest populære moderne teknologier inden for webudvikling. Vi tilbyder desuden hosting for din hjemmeside så du behøver ikke at tænke på andet.

Hvordan vi arbejder

Hos Asmussenmedia arbejder vi med den nyeste teknologi inden for webudvikling!

Vi kan derved sikre at din side er fremtidssikret og virker effektivt på alle moderne browsere, og devices (som mobiltelefoner og tablets).

Vi arbejder primært med open source frameworket Ruby on Rails, med disse værktøjer:

  • CMS – verdens simpleste CMS! Refinery er meget brugervenligt og let at udvide med alt hvad du har brug for.
  • Admin – Med Admin er det let at havde overblik, og holde styr på større datamængder. Admin er perfekt til f.eks. en webshop!

Har de allerede en hjemmeside? Intet problem, vi har også stor erfaring inden for standard CMS systemer som WordPress.