+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Vi kan levere et design der henvender sig til din målgruppe

Vi kan levere et design der henvender sig til din målgruppe og efterlever dine ønsker og krav. Derudover har vi netop den tekniske ekspertise, der skal til for at skabe et godt dynamisk websted med alt hvad det indebærer. Mulighederne er mange, og er du stadig ikke sikker på præcis hvad du har brug for kan du kontakte os, og lade os præsentere dig for de forskellige, spændende løsninger vi kan levere. Vi lytter til dig, og hjælper dig med at finde den rigtige balance mellem enkelthed, brugervenlighed og opsigtsvækkende effekter. Alt kodes selvfølgelig efter nyeste standarder, så du er fremtidssikret så godt som overhovedet muligt. Et godt webdesign er altafgørende idag.

Fotografering

Gode billeder er en super vigtig ingrediens i alle typer af visuel kommunikation. Vi opfordrer jer derfor til at få en af vores fotografer til at tage billeder for jer. På den måde får i en række professionelle billeder, som er helt unikke for jeres virksomhed, og som i kan bruge igen og igen i mange situationer. I forbindelse med en fotografering vil vi først og fremmest klargøre hvad i har brug for. Derefter kommer vores fotograf på besøg en eller flere gange, og tager de nødvendige billeder af jeres virksomhed, jeres medarbejdere, jeres produkter, og hvad i ellers måtte ønske. Vores fotograf vil nu efterbehandle jeres billeder, og i vil indenfor kort tid modtage en CD eller DVD med de færdige billeder i fuld opløsning, så de også kan bruges til f.eks. en plakat. Vi kan også tilbyde fotograf service i andre forbindelser – f.eks. i forbindelse med events eller lignende. Så fungerer vores fotograf som “pressefotograf”, og tager interessante billeder som du efterfølgende kan bruges til at promovere din happening.

CMS – Opdater selv din hjemmeside.

CMS er en engelsk forkortelse for Content Manegement System. Som navnet antyder, indebærer det at du selv kan styre og redigere det indhold der vises på din hjemmeside. Men det stopper ikke her. Et omfattende CMS kan også håndtere nyheder, vise relaterede emner og samtidig gøre din side mere søgemaskinevenlig. CMS er for dig der gerne vil kunne opdatere og redigere din hjemmeside, uden at skulle lære f.eks. html. Det fungerer sådan at du blot indtaster en adresse (eks. www.dinside.dk/administration), hvorefter du skal skrive bruger navn og adgangskode. Når du er logget ind kan du redigere indholdet på din side. I de fleste systemer er der tilmed en teksteditor der ligner MS Word, så er du fortrolig med det er du godt stillet.

Der er mange muligheder når du skal vælge din CMS løsning

Der er mange muligheder når du skal vælge din CMS løsning. I vores øjne er et godt CMS noget der er nemt for dig at bruge i dagligdagen. Vi hjælper dig derfor til at vælge en løsning der opfylder dine behov, men ikke indeholder mange unødvendige funktioner som du aldrig får brug for. Vi arbejder som udgangspunkt med systemer vi selv bygger eller freeware-systemer afhængigt af opgaven. Vi kan også bruge et af de større komercielle systemer såfrem i ønsker det, der skal dog påregnes en væsentlig licensudgift. Vil du høre mere om mulighederne med CMS er du velkommen til at kontakte os.

Hosting service – Nemt og bekvemt

For at din hjemmeside kan komme på nettet og dine kunder kan se den kræver det at den placeres på en server og under et domæne (eks. www.ditfirma.dk). Vi har ikke egne servere, men en fantastisk samarbejdspartner, så vi kan tilbyde dig førsteklasses webhosting til vores sædvanlige lave priser. Vælger du at lade os varetage hostingen af din hjemmesider sørger vi uden beregning for domæne registrering og upload af jeres websted til server – så bliver det ikke nemmere at have hjemmeside. Når du er tilmeldt vil du en gang årligt modtage en faktura. Betales denne holder vi dit websted kørende endnu et år, hvis ikke vil vi kort kontakte dig for at sikre os at du er indforstået før dit websted lukkes ned. Vil du høre mere om de tekniske forhold eller har du i øvrigt spørgsmål vedrørende vores hosting service kan du med fordel kontakte os.

Filmproduktion

Hvad end du vil præsentere dit firma, dit produkt eller noget helt tredje er film et fantastisk medie. Det er underholdende og opsigtsvækkende, og alle undersøgelser viser at levende billeder mere end noget andet har evnen til at fastholde og forundre folk. Vi kan hjælpe dig ved at producere en professionel firmapræsentation, produktvideo eller lignende til vores sædvanlige, lave priser. Vi kan håndtere små lav budget film, men også større produktioner med et større filmhold. Det fungere som regel sådan at du, når vi har afklaret hvad du vil have, får tilknyttet en producer, som sørger for alt det praktiske i forbindelse med optagelserne.

Er du interesseret kan du også gå i dialog med instruktør og fotograf, men det er langt fra nødvendigt på alle produktioner. Ved mindre projekter, og især projekter uden skuespillere, lader vi som regel fotografen klare produktionen selv. Det giver en større fleksibilitet, og ikke mindst en væsentligt lavere produktionsomkostning. Der er rigeligt med muligheder i forbindelse med film, så kontakt os hvis det har interesse.

Firmaidentitet

Det er vigtigt for alle firmaer at have en klar og ensartet kommunikation udadtil, såvel mundtligt som skriftligt, men i høj grad også visuelt. Det er her vi kan hjælpe jer. En firmaidentitet består som regel af et logo, en farveholdning, en serie billeder og dokument skabeloner. Vi har gode erfaringer med i denne forbindelse at producere et hæfte der viser alle de visuelle overvejelser vi har gjort os. En sådan bog er god at have stående når du på et tidspunkt skal have lavet en ny opgave – så kan du blot lade grafikeren se bogen, og denne vil hurtigt kunne danne sig et overblik over stil, farveholdning, logo, osv. Firmaidentitet er typisk for dig der lige er startet og gerne vil have en professionel profil fra start. Det kan dog også være et godt værktøj for dig der vil relancere, eller blot friske virksomhedens visuelle udtryk en smule op og sikre en ensartet grafisk kurs.

Webprogrammering

Din hjemmeside kan udover flot design og spændende tekst indeholde programmer der giver det nye funktioner. Programmet på din hjemmeside består som regel af en kodet tekstfil på din server, som samarbejder med resten af din side. Programmerne kan være et simpelt skript der modtager informationer fra en formular på din hjemmeside, strukturerer det og sender det til din email. Det kan også være avancerede systemer der har kontakt med databaser på din server, og dermed kan levere brugerspecifikt indhold. Vi har kontakt til en række dygtige programmører med hver deres kompetenceområde, og kan på den måde leverer netop hvad du har brug for. Hvis du kan forestille dig det kan vi formodentlig skrive det. Ring og få en uforpligtende snak, og måske et godt tilbud.