+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Virksomhedens ansigt på nettet

Virksomhedens ansigt på nettet bliver en stadig vigtigere del af virksomhedens image og profil udadtil. Hjemmesiden kan være afgørende for, om den potentielle kunde vælger at tage kontakt eller blot “surfer” videre til konkurrenten.

Kvaliteten af en hjemmeside

Kvaliteten af en hjemmeside er et samspil mellem de grafiske, det tekniske og det indholdsmæssige samt de faciliteter og muligheder, den besøgende kan benytte sig af på hjemmesiden (muligheden for elektronisk bestilling, FAQ-område, dokumentation, download-muligheder m.v.).

Hos os samarbejder vi med kompetente grafikere, som er vant til at arbejde med design til internetløsninger. Og vi følger løbende grafikerens arbejde tæt, så vi er sikre på, at designet også “virker” rent teknisk og i forhold til de faciliteter, som hjemmesiden skal indeholde.

Vi har ikke selv grafikere fastansat og er ikke bundet af bestemte aftaler. Derfor kan vi også sagtens samarbejde med jeres eksisterende reklamebureau eller grafiske designer. På den måde er I også sikret en rød tråd igennem hele jeres kommunikation – fra visitkort, brochurer og messemateriale over hjemmesiden og online nyhedsbreve.

Prisen for et grafiske design ligger typisk fra DKK 5.000,00 ekskl. moms, men kan være højere alt afhængig af opgavens omfang. MEN uanset opgavens omfang er du som kunde hos easy-net sikret faste priser.