+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Der findes adskillige trusler mod din eller virksomhedens Online profil og brand, som f.eks.:

En dårlig omtale af virksomheden tilføjes til en hjemmeside, som i forvejen har en god ranking i søgemaskinerne. Siden bliver indekseret og får i sig selv en høj ranking på Google. Enhver som søger på virksomhedens navn eller produkter vil dermed kunne se den dårlige omtale. Dette kan lede til tab af omsætning og måske endnu mere dårlig omtale via medier eller andre hjemmesider, som optager teksten på deres egne sider og skriver kommentarer til det. Disse uønskede kommentarer kan ende i en sneboldeffekt, hvor den ene dårlige omtale ender i en massiv diskussion på mange forskellige hjemmesider, diskussionsfora og nyhedssites.

En utilfreds kunde starter en diskussion på et Online forum om en virksomheds produkter

En utilfreds kunde starter en diskussion på et Online forum om en virksomheds produkter. Dette kan specielt ske for teknisk- eller IT-orienterede virksomheder, hvor kunder er lige så teknisk kyndige, som de virksomheder de er utilfredse med. Også brancher som permanent eller midlertidig er under mediernes bevågenhed kan være specielt udsatte her. Nogle diskussionsfora har høj bevågenhed hos søgemaskinerne og er gode til at få deres kommentarer ranket højt i søgemaskinernes resultatsider.

Selv Wikipedia og andre lignende medier kan anvendes til at give en ubalanceret og ensidig vinkel på en virksomhed eller et produkt, hvilket vil få en høj eksponering i søgemaskinerne.

En svindler kan let oprette en smædekampagne via en falsk hade-hjemmeside

En svindler kan let oprette en smædekampagne via en falsk hade-hjemmeside, hvor dårlige omtale kan offentliggøres uden at kunne imødegås uden store omkostninger. Et domæne koster mindre end 100 kroner og hvis man vil skade en person eller en virksomhed Online, uanset årsag, er det ikke økonomien, som afskærer personen fra at gøre det. I modsætning til den fysiske verden, hvor en annonce koster betydeligt mere, hvis den skal have effekt.

Der findes masser af andre muligheder for at få sit ry, rygte og brand skadet på Internettet. En website som f.eks. RipOffReport.com har specialiseret sig i at offentliggøre dårlig omtale af virksomheder, uden at have verificeret fakta om sagerne.

Vi tilbyder både imødegående, proaktiv, service samt reparation af opståede skader, reaktiv, service vedrørende Reputation Management.

Trusler mod din Online profil

Vi kan hjælpe – Proaktiv service

Vi kan rådgive om tiltag der vil gøre dig eller din virksomheds repræsentation i søgemaskinernes resultatsider så stærk, at det vil være umuligt eller vanskeligt for andre at få interessante hits i Google og de andre søgemaskiner. Dette kræver at vi deltager i Søgemaskineoptimering af hjemmesiden plus at vi lægger en strategi for og vedligeholder Søgemaskine Markedsføring på flere områder end selve hjemmesiden.

Reaktiv service

Vi påtager sig den løbende overvågning af din eller din virksomheds repræsentation i søgemaskinerne. I tilfælde af at uvelkomne hits dukker op i søgeresultaterne, kan vi starte tiltag, som vil presse disse hits længere ud i resultaterne.

Jo tidligere der bliver sat ind, desto nemmere (og billigere) vil det være at rette op på skaderne.