+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Øg Adsense CTR

En af måderne at forhindre blindhed overfor annoncer og dermed øge CTR, er at rotere dine adsense annoncer samtidig med de blender ind med resten af hjemmesiden. Til det formål bruger jeg CTR Theme. CTR Theme er et simpelt WordPress tema du kan bruge til at sætte 4 forskellige type adsense annoncer på din hjemmeside med. Annoncerne bliver så roteret hver gang brugeren besøger en ny side.

CTR Theme koster et engangs beløb på 500 kr hvilket ikke er helt billigt. Til gengæld har du mulighed for at bruge temaet på så mange af dine hjemmesider samt blogs som du vil.

Øg Adsense CPC

Der er forskellige faktorer der afgør hvor meget du får per klik per annonce. Den største faktor er hvad din blog eller hjemmeside handler om, da en hjemmeside om aktier tjener væsentlig mere end en hjemmside der omhandler bøger.

Mange af Googles regler holder de for sig selv, så derfor kan jeg ikke forklare hvilke ændringer du kan lave for at øge din Adsense CPC, men jeg har fundet et WordPress Plugin der efter sigende skulle ændre din blog eller hjemmeside så den giver en højrere CPC.

Skaberne af dette Plugin ønsker naturligvis ikke at afsløre hvordan de gør dette, men de påstår at de kan forhøjre Adsense CPC med 30%.

EarnItUp hedder dette Plugin som er helt og aldeles gratis. Det eneste der kræves er at du giver dem din email. Når du har installeret EarnItUp og afgivet din email, får du en nøgle som du skal sætte i dit plugin. Herefter skulle det virke.

Det er ikke lang tid siden jeg installerede Earn It Up, så jeg har svært ved at se ændringer på min CPC, men jeg ved at det på ingen måde har skadet min sider, så der kan ihvertfald ikke ske noget ved at have det installeret.