+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Tjen penge på nettet

Som sagt ligger hemmeligheden i at sende en masse besøgende til din hjemmeside i søgeordende. For at gøre det korrekt, skal du:

  • Finde et ord eller udtryk mange søger på(brug Adwords til det)
  • Skrive udtrykket, i dette tilfælde “tjen penge på nettet“, i din overskrift.
  • Skrive udtrykket i starten af din artikel og lave det fed samt understreget.
  • Skrive udtrykket som en overskrift inde i artiklen
  • Sørge for at udtrykket udgør omkring 2-3% af din artikel. Dvs hvis du har en artikel der fylder 1000 ord, må udtrykket forekomme op til 20-30 gange. Sørg for at det står naturligt, da du jo ikke kun skriver for søgemaskinerne.
  • Skrive en artikel der fylder over 500 ord. Jo længere jo bedre.

Få dine brugere til at dele dine guldkorn

Hvis du skriver en artikel der enten er god, sjov, anderledes, eller provokerende, har du mulighed for at skabe noget opmærksomhed omkring din blog. Hvis du synes om min alternative guide om at tjene penge på nettet, er der en god chance for at du deler denne artikel på enten på Twitter eller Facebook, eller fortæller dine venner om bloggen. Dette kaldes viral markedesføring og det er en yderst effektiv måde at få besøgende på da sådan et link jo kan blive retweetet eller “synes godt om” mange gange.

For at førøge interessen for din artikel, er det vigtigt at du poster et link på så mange sociale hjemmesider som muligt. Et værktøj jeg ofte bruger er Onlywire. Med Onlywire kan du poste dit link på omkring 50 forskellige sociale netværk. Det kræver dog lige at du først skal oprette dig på disse netværk. Men når du har gjort det, tager det ikke lang tid at få dit link ud. Onlywire er en gratis service.

Men for at få folk til at dele din artikel, er det vigtigt at du bruger flere dage på for det første at tænke over hvad du skal skrive, men også at lægge artiklen fra dig og læse den igennem senere. Når jeg gør det, finder jeg en del fejl som jeg ikke havde fundet hvis jeg havde skrevet en artikel på en time og så posted den. Desuden kommer du over flere dage altid på noget nyt at tilføje til artiklen. Dermed får du en lang og velskrevet artikel.

Du behøver ikke at bruge flere dage på at skrive en artikel hver gang, men det er vigtigt at have et par stærke artikler der kan trække besøgende til din blog og forøge interessen for den, så du kan tjene penge på nettet.

Hvis du synes denne alternative artikel om at tjene på nettet er interessant, vil jeg påskønne hvis du deler den på Twitter, eller Facebook.