+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Måske har du hørt udtrykket “The money is in the list”. Udtrykket henviser til at jo flere brugere du får til at tilmelde din email liste, jo flere penge har du mulighed for at tjene.

Med en mail liste kan du trække brugere til din hjemmeside hver gang du har noget nyt og spændende at fortælle, eller du har et produkt du gerne vil sælge. Men det kræver selvfølgelig at du har nogle mennesker du kan sende dine mails til.

Sådan laver du en liste

Det kan være svært at få folk til at skrive sig op til et nyhedsbrev hvis man bare har en sign up box  ude i højre eller venstre side af sin hjemmeside. Dette kan skyldes at mange mennesker er meget beskyttende overfor deres mail da de ikke ønsker at blive spammet med mails. Derfor kan det være en god ide at forære dem noget til gengæld for deres mail.

En af de mest populære måder at forøge sin liste, er at skrive en gratis ebog om det emne din hjemmeside handler om.  Men kun fantasien sætter grænser. Du kan f.eks lave et kursus hvor du sender en ugentlig mail med gode råd, eller en ugentlig video eller lydfil hvor du underviser brugeren i det emne der interesserer dig. For at gøre endnu flere interesseret i dit gratis produkt, er det en god ide at sætte links ind i enten mailen, eller bogen der giver brugeren mulighed for at linke til din side fra Facebook, Twitter eller Google+.

Når du har fået en masse til at tilmelde sig din mail liste med dit gratis produkt, kan du begynde at skabe et produkt du kan tage lidt penge for. Når du får opbygget mere tillid til dine følgere, kan du begynde at skabe lidt dyrere produkter.
Man skal faktisk ikke have en særlig stor liste for at tjene en masse penge.

Email Liste Udbydere

Jeg har brugt to udbydere af email lister:

Mailchimp er en gratis service du kan lave mail lister med. Mailchimp kan sagtens bruges hvis du bare vil have en sign up box på din hjemmeside som folk kan skrive sig op til og du derefter kan sende nyhedsbreve ud til. Men jeg synes det er svært at skabe en grafisk flot sign up box med den. Hvis du har store ambitioner om at have mange på din liste, synes jeg ikke du skal bruge den.

Aweber koster $19 om måneden. Med Aweber kan du skabe en grafisk flot sign up box og det er ekstremt let at betjene.
Der er mange der starter med at have deres email liste hos Mailchimp, for de tænker at hvis de får mange på deres liste, kan de jo altid skifte til Aweber senere. Dette lyder som en god ide, men det er det absolut ikke.
Hvis du har fået 5000 personer til at skrive sig op til din liste hos Mailchimp og ønsker at skifte til Aweber,  kan du ikke bare overføre listen til Aweber. Du bliver nødt til at sende en mail til alle på din Mailchimp liste og sige til dem at de skal skrive sig op på din nye liste hos Aweber. Det vil gøre at du vil miste mange af dem der har skrevet sig på din liste og derfor skal du starte forfra igen.

Så hvis du skal lave et helt almindeligt nyhedsbrev, er Mailchimp fint, men hvis du har ambitioner med din liste, vil jeg helt klart anbefale at bruge Aweber.