+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Aldrig mere problemer med WordPress

Lad os opgradere og vedligeholde din WordPress hjemmeside – du slipper for bekymringerne og kan bruge din tid bedre.

Få en fejlfri side som altid er online og som er fuldt opdateret og vedligeholdt. Slip bekymringerne om nedetid, svartider og om din side nu konverterer godt nok. Vi hjælper dig med at få styr på det hele.

Hvordan vil du bruge din tid, når du ikke skal bekymre dig om din WordPress hjemmeside?

WordPress Support på abonnement

Vores hold af professionelle steroids for sale WordPress supportere sidder klar til at hjælpe dig med din hjemmeside. Vi løser dine små problemer og overvåger din hjemmeside, så du kan bruge tiden på noget andet ene bekymringer omkring din WordPress hjemmeside.

På vores abbonnementsordning har du et begrænset antal opgaver inkluderet hver måned. Skal du have lavet opgaver ud over dem du har til rådighed betaler du en fast pris pr. opgave som afhænger af dit abonnement. 

For at vi kan løse opgaven bedst muligt er det ikke alle opgaver vi kan tage ind. Vi laver mindre opgaver som tager 30 minutter. Dem er der mange af ved en WordPress løsning. På vores opgave side kan du se de typiske opgaver vi løser. Hvis du har en mindre opgave som du ikke lige kan finde i vores liste af opgaver. Så er du velkommen til at kontakte os.

Dette er nogle af de opgaver vi kan hjælpe dig med. Du kan se en oversigt over alle de opgaver vi kan hjælpe dig med på vores opgaveside.

OPDATERING AF TEMA OG PLUGINS

Din hjemmeside er mest sikker, når den holdes opdateret. Vi holder øje med opdateringer og så snart der komme en opdatering så opdatere vi din hjemmeside. Dette gælder både for WordPress, temaer og plugins.

OPSÆTNING AF BACKUP

Skulle uheldet være ude så er det vigtigt at have en backup. Kunne du forestille dig at miste alt indhold på din hjemmeside og skulle starte forfra? – nej vel.

GOOGLE ANALYTICS

Med Google Analytics kan du nemt følge med i hvor mange besøgende du har, hvor de kommer fra og hvordan de opfører sig på din hjemmeside. Google Analytics er et af de værktøjer man skal have på sin hjemmeside. Lad os opsætte det for dig.

OPSÆTNING AF SIKKERHED

Vi opsætter sikkerheden på din hjemmeside, således du på bedst mulig vis sikrer dig mod ondsindet hackere på nettet som vil overtage din hjemmeside.

HASTIGHEDSOPTIMERING

Kører din hjemmeside langsomt og du ikke helt ved hvorfor? En langsom hjemmeside betyder måske at dine potentielle kunder opgiver din side og finder en anden hjemmeside. Lad os få din hjemmeside til at køre hurtigt.

GOOGLE ANALYTICS

Med Google Analytics kan du nemt følge med i hvor mange besøgende du har, hvor de kommer fra og hvordan de opfører sig på din hjemmeside. Google Analytics er et af de værktøjer man skal have på sin hjemmeside. Lad os opsætte det for dig.

INSTALLERE DELE IKONER

Uanset hvilke af de sociale medier du benytter så er det vigtigt at du kobler din hjemmeside sammen med dem. Således kan dine besøgende nemt like dine opslag, se din online profil eller følge dig. Lad os opsætte dine sociale dele knapper.