+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Søgemaskineoptimering også kendt som SEO

Søgemaskineoptimering også kendt som SEO (search engine optimization) er en process man laver for sin hjemmeside så den vil klarer sig bedre i Google og som mål ligge nr. 1 i forskellige søgeord, der vil skaffe de rette besøgende til ens hjemmeside. At udføre søgemaskineoptimering på sin hjemmeside vil med tiden kunne give dig rigtige gode placeringer på udvalgte søgeord og derved forøge antallet af besøgende markant.

Se en super god SEO guide her.

SEO er en langsommelig og meget svær process

SEO er en langsommelig og meget svær process som kun de færreste formår at mestrer, idet Google hele tiden ændrer deres algoritmer for hvad der nu er rigtig eller forkert. SEO er stor blanding af god linkbuilding (når andre kvalitetshjemmesider henviser til dig), opsætning af hjemmeside (den rette mænge tekst, med de rette ord), nytænkning (hele tiden være klar til ændringer) og så masser af tålmodighed. Det kan typisk tage over 6 måneder at komme i top 10, hvis der er meget konkurrence på det søgeord man gerne vil blive vist på.

Priserne for ordentlig SEO er desværre i den dyre ende

Priserne for ordentlig SEO er desværre i den dyre ende og man kan nemt finde  masser af tilbud der lover top 3 placeringer for 50$, men når noget lyder for billigt er der som regel en grund. Ligeledes kan du finde andre såkaldte “eksperter” der får dig op som nr 1 på få måneder, men blot for at Google ender med at straffe din side og derefter vil du aldrig blive vist i Google igen (det man kalder en Penalty)

Problemet med SEO er at der ikke er en gylden opskrift på hvordan det fungerer og man vil derfor tit se forskellige metoder der virker, hvilket ender med uenigheder og stridigheder blandt folk der arbejder med SEO.

SEO

Prisen for SEO der virker er værd at betale, da du slipper for at betale for anden reklame og på den måde sparer uhyrlige summer der kan være forbundet med internetreklame. Et godt eksempel er en af vores klienter der brugte 46.000 kr. i snit om måneden på Google Adwords, men kunne efter vores SEO arbejde barbere hele denne udgift væk og stadig have det samme antal besøgende. Ja han fik faktisk 15% flere besøgende.

Det vi vælger at promoverer os selv med er vores referenceliste over tilfredse klienter der har fået de ønskede placeringer, som vi lovede dem.