+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Hvis din hjemmeside ikke er fremme på Google.dk så mister du mange penge ! Hvorfor ikke benytte 2 minutter for at lære de simple regler i SEO her på siden og forbedre dine placeringer på nettet uden omkostninger. Det er Gratis at lave alt selv, men hvis du mener denne guide ikke er lige noget du kan gøre selv eller mener du at linkbuildingpakke.dk har bedre løsninger så køb via siden.

Guide til hjælp med SEO

Vi har opdelt optimeringen i to dele

Del 1 – Interne seo og linkbuilding

  • Lav intern linkbuilding med ankertekster som dette linkbuilding for begyndere, her optimere jeg vores artikel om linkbuilding intern, husk at indholdet til siden skal passe med linket.
  • SEO – Title er den vigtigste ting for din hjemmeside du kan se titlen på denne artikel her : Reklame og Linkbuilding i danmark
  • H1 og H2 er de vigtigste titler (Underoverskrifter) du skal lave på hver side, de indikere hvad der er vigtigt på siden, i H1 og H2 skal dit søgeord indgå
  • Teksten skal indeholde det søgeord du ønsker at optimere – Søgeordet skal fremgå ca. 6-8 gange på en tekst på 300 ord.

Del 2 Ekstern Linkbuilding

  • Optimere via forum – Ved at deltage på forskellige forums får du muligheden for mere trafik, og husk at link til siden i signatur eller i deltagelsen på siderne.
  • Trafik til din side – Trafik forbedre din Alexa Rank, og det er med til at forbedre dine placeringer, gennem blogs kommentar og forums forbedre du trafikken bedst.
  • Lav selv en artikel og kontakt forskellige hjemmesider der udgiver artikler.

Husk ikke at bytte et link, da det hverken gavner dig eller den du bytter med.

Linkbuilding for begyndere

Som en vigtig strategi i alle artikler så er linkbuilding en af de bedste måder at se søgemaskineoptimering og bedre placeringer på nettet, alle vores artikler skrives så de får de bedste placeringer på nettet, vi laver konstant linkbuilding på vores artikler og vi gør alt for at komme forrest på nettet.

Men hvad er den bedste måde at lave linkbuilding på ?

En vigtig ting er at du starter med at alle dine artikler og sider på din hjemmeside har gode titler, her er vores  ”Linkbuilding for begyndere start med os – Linkbuilding ”, vi giver herved søgemaskinen flere versioner af ordet så vi kan ranke på forskellige måder med ordene.

Med et keyword som giver ekstra opmærksomhed til siden, her er det igen ordet linkbuilding vi koncentrere os om på denne side, WordPress har mulige gratis opgraderinger af seo værktøjer der hjælper med dette, så alle artikler får den bedste start.

H1 og H2 skal du også husk at bruge da de er med til at fremhæve vigtige ord endnu engang for søgemaskinerne, da de elsker at se på dem og de ved også hvad du mener er vigtigt at kigge på, her er vores H1 vores titel og H2 er de undertekster (Men hvad er den bedste måde at lave linkbuilding på ?).

Når alt dette er oppe på hver side, så er gode råd dyre, og det er her at selveste linkbuilding kommer ind, du skal starte stille ud, lav artikler på andre sider der linker over til din side, og lav det med forskellige ankertekster, så du får mest ud af dine søgeord. Du kan læse om hvad er ankertekster og søgeord her.

Skriv blog kommentar

En god ting er at skrive kommentar og deltage aktivt på forskellige blogs, mange steder giver det dig mulighed for at skrive dit link eller signatur, det er også med til at forbedre dig på din linkbuilding.

En vigtigt ting er når du laver alt dette seo arbejde, er at du ikke bare tror at du når side 1 på få dage, alle kan komme frem på eksempel Googles første side, men ikke alle forbliver fremme. Vi har selv lavet vores linkbuilding i samarbejde med forskellige firmaer, og vil ikke skrive hvilke, da ikke alle har leveret det ønskede resultat endnu, men en ting er sikkert, konkurrencen er stor og det bedste råd er at du skal bevæbne dig med tålmodighed når du starter, det er ikke unormalt at komme frem på første side med ordet tøj, men ønskes dette ord så er det vigtigt at du husker at give søgemaskinen de rigtige ord at arbejde med, og den rigtige tid for at den naturlige opsummering kommer frem, og den tid er omkring 3 måneder, hvor at Google opsummere.

Der er mange steder du kan købe linkpakker der kun tager 1 uge at gennemføre eller mindre, men disse forbedringer til din sider er ikke pengene værd de giver en unaturlig mængder af link som kan være skadende for dine placeringer.

Vi søger hele tiden gode ideer og råd, og sider du med viden om seo og linkbuilding er du meget velkommen til at skrive gode råd her på siden, alle direkte link til andre sider slettes, hvis de ikke er brugbare hjælp.