+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Online Reputation Management – Brand Management

Beskyttelse af Online image og brand bliver et stadigt voksende fokusområde for virksomheder og personer der interesserer sig for deres repræsentation i søgemaskinerne. Online Reputation Management og Online Brand Management er udførelsen af tiltag, som modvirker fjendtlige angreb via søgemaskinerne. Dette kan ske forebyggende, hvilket gør beskyttelsen nemmere, men er ofte tiltag som man sætter i værk efter at skaden er sket.

Personer og virksomheder kan være sårbare overfor angreb eller dårlig omtale fra kunder, konkurrenter eller pressen generelt. Modstandernes våben er ofte blogs, hjemmesider der er oprettet til det specielle formål eller simpelthen kommentarer i diskussionsfora.

Det kan være en ganske omfattende opgave at håndtere Online Ry og Rygte

Det kan være en ganske omfattende opgave at håndtere Online Ry og Rygte, som det engelske udtryk jo egentlig betyder. Det kræver omfattende kendskab til Online PR, SEO, SEM og evne til at udvikle innovative løsninger, såvel som at have et bredt kontaktnet indenfor Internet verdenen.

Reputation Management / Brand Management er en vigtig del af marketingplanen

Reputation Management / Brand Management er en vigtig del af marketingplanen, hvis man er en prominent person eller virksomhed. Der findes virksomheder i Danmark, som har mistet millioner af kroner i omsætning på grund af dårlig eller falsk Online omtale af virksomheden eller dens produkter. I udlandet taler vi om millioner af dollars eller Euro i sådanne sager. Tab af omsætning og image kan imødegås ved proaktiv brug af Online Reputation Management.