+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Markedsføring af e-business løsninger

Da e-business nu engang betyder elektronisk forretning eller elektronisk handel, vil din virksomhed udøve e-business, uanset om du kalder din forretning en Webshop, e-shop, online forretning, Internetbutik eller noget helt femte.

Uanset hvilken form for e-business din virksomhed er involveret i, kræver den markedsføring via Internettet og dermed også søgemaskinerne.

Vi har som speciale at udvikle nye e-business løsninger

Vi har som speciale at udvikle nye e-business løsninger, som er velegnede til branding på Internettet og i søgemaskiner. Eller at videreudvikle eksisterende sites, så de netop bliver synlige via branding.

Branding og synlighed steroide kaufen for din e-business er essentielt lige nu, da kampen om pladserne kun bliver dyrere for hver dag der går. Nogle har råd til at ignorere Internet Branding, bl.a. nogle af de store på Børsen. Prøv selv at Google nogle typiske nøgleord, for dem der ligger på OMX-20 og bemærk at en del af dem ikke viser sig indenfor de første 1-3 sider. Hvis din virksomhed deler branche med et af OMX-selskaberne, så er det nu du skal indtage din plads i Google-20.

Som certificeret Google Adwords Qualified Individual og har vi ekspertise og erfaring indenfor Søgemaskine Markedsføring fra England. Her har han bragt flere Webshops til tops i Google’s søgeresultater i et marked, som har meget dianabol.fit større konkurrence end det danske. Denne erfaring og ekspertise kommer nu SEOTech’s danske og internationale kunder til gode. Vi arbejder med optimering og administration af adskillige kunders internationale PPC-kampagner.

Markedsføring af e-business løsninger