+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Linkbuilding er essentielt endnu – Det er slet ikke til diskussion at linkbuilding er det, som tager længst tid, men samtidigt også en af de emner, der har mega betydning for hvordan en hjemmeside rangerer på søgemaskinterne. Et link, er så at sige en form for reference eller anbefaling, set igennem en web crawlers øjne. Derfor er links stadig super essentielle. Men det er ikke alle slags links, der er lige gode. Og der er også både “Follow links” og “nofollow” links at tage forbehold for.

Gode trusted links giver bedre ranking i Google

Koger man det lidt mere simpelt ned, så kan man sige at jo flere og endnu vigtigere, jo flere gode links jeres hjemmeside har, des større er chancerne for, at sitet ranker bedre på jeres keywords.  Det er dog ikke alle links, som sagt, der er lige gode links. Vores opgave her, er selvfølgelig at lave links til jeres side, holde nøje øje med hvad, der virker i Google og hvordan vi kan hjælpe jer med at etablere en stærk online link-profil.

Vi laver en grundig analyse af din link-profil

Har du en hjemmeside, der har eksisteret i nogle år, eller ved i om, der allerede et lavet noget linkbuilding på sitet, så er det klogt, at få lavet en link-profil analyse.  Sådan en analyse vil identificere eventuelle problemer, der kan foreligge på jeres nuværende link-profil. Vi vil efter analysen, levere nogle erfarne forslag til, hvordan i kan justere på diverse links, der kan skade jeres side. Målet med analysen, er at skabe en mere organisk og solid link-profil.

Linkbuilding strategierne laves for at sikre ranking

Når vi laver vores analyser og linkbuilding strategier, gøres det for at sikre vores kunders hjemmesider ranker højrere på Google i de organiske søgninger (de ikke betalte søgninger). For at lave en organisk og varieret link-profil er det vigtigt, at vi arbejder med flere forskellige typer linkbuilding.  En solid linkbuilding strategi beskriver alle de konkrete metoder, der vil være kloge for lige netop jeres hjemmeside at arbejde videre med.

Earned Links og Acquired links “Acquired links”

Earned Links (dem man har gjort sig fortjent til) og Acquired links (dem man selv skaffer). Acquired links er de links, man selv har skaffet sig. Ved feks at skrive kommentarer til andres blogindlæg, deltaget i forums osv. Vi har igennem vores mange års erfaringer fundet frem til en del forskellige metoder og websites, hvor vi kan “skaffe” disse links.

Earn it

Earned links er de links, der opnåes ved at andre linker til er, fordi de synes sitet er lækkert, relevant, professionel eller andre gode grunde. En god måde at opnår et Earned link på, kunne være at skrive et gæsteindlæg på en hjemmeside. Også her har vi stor erfaring med flere forskellige typer af earned links, som vi kan assistere med at implementere.  Vi har lavet et mere uddybende indlæg om Earned og Acquired links her på vores blog.

I ER ALTID VELKOMMEN TIL UFORPLIGTENDE AT KONTAKTE OS

Læs mere: