+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Når de fleste snakker om SEO

Når de fleste snakker om SEO tænker man straks smarte fancy IT fyre og betragtelige summer. Der er en vis sandhed over det. SEO i dag er et sofistikeret marked der kræver en enorm mængde ekspertise. Derudover kræver dybdegående SEO også indgående kenskab til programmering og serveropsætning. Så med andre ord det er ikke noget alle og enhver bare kan rode med. Tværtimod.

Rigtig SEO kan kun laves af professionelle for de skal helt ind i kernen på din server for at sikre dig at din side loader så hurtigt som muligt da loadtider er et af de kriterier, som Google rangerer en på. Så skal du have en gennemført SEO kampagne kræver det som oftest store summer, men det behøver ikke være sådan. Som med ejendomssalg kan du selv hjælpe til og spare penge.

Outsource

Du kan nemt outsource din SEO opgave til udlandet. Ved at gøre dette er der mange penge at spare. De penge du sparer kan være dyrt givet ud hvis du får den forkerte SEO konsulenter. Du har ikke nogen form for klagemulighed og løber hele tiden muligheden for at blive snydt. Så det er lidt et spil i lotteriet om du ”tør” tage chancen og hyre fremmed ekspertise. En anden ulempe er sproget.

De billige af dem du hyrer kan som oftest ikke engelsk på et ordentligt niveau og derfor bliver kommunikationen vanskeligt. Dog kan du spare rigtig mange penge hvis du er heldig og løbe ind i en af de dygtige SEO konsulenter, som der findes.

Hjælp til selvhjælp

Du kan også vælge selv at være med til seo arbejdet. Dette virker lidt på samme måde som Robinhus. Du hyrer en SEO konsulent som hjælper dig i gang med SEO arbejdet. Men i stedet for at han gør det grove arbejde får han dig til at uploade artikler, lave links, skrive SEO artikler og lignende. Alt sammen for at fremme din position hos Google til en konkurrencedygtig pris.

Når du selv vælger at hjælpe til nedbringer du også prisen betragteligt. Så skal du have lavbudget SEO ville jeg anbefale at springe de udenlandske over og i stedet tage en af de danske og tilbyde at hjælpe til for at spare på pengene.