+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Som nystartet virksomhed er der mange praktiske ting som man skal holde styr på. Dette gælder både regler, love, skatteforhold og markedsføring blandt andet. Hvis man er ny på området, kan det være overvældende og derfor kan det være en god idé at søge professionel hjælp til flere ting. En af vigtige områder, for overhovedet at blive set og hørt, er selvfølgelig markedsføringen. Læs med her. 

Den digitale markedsføring

Markedsføring har ændret sig meget i årenes løb. Den digitale markedsføring er enormt vigtigt for, at man som virksomhed bliver synlig. Markedsføring er ikke bare flyers, plakater og de gamle velkendte banners længere. Markedsføring online er langt større end dette. 

Digital markedsføring dækker blandt andet over de sociale medier. Sociale medier er platforme, hvor man kan nå ud til mange, men også hvor der er mulighed for at personliggøre sine opslag, sådan at man bedre kan få en relation til nye, som gamle kunder. Markedsføring online handler også om, hvordan ens hjemmeside er bygget op, hvordan brugervenligheden er og, hvor hurtig hjemmesiden er blandt andet. Og så kommer der endnu mere teknisk til. Nemlig, hvordan man bliver fundet på en søgemaskine. 

SEO, som står for ’Search Engine Optimization’, er faktisk enormt vigtigt for at blive fundet på nettet, men man kan med fordel ansætte nogle folk til at tage sig af denne del. På denne måde, kan man bruge sine ressourcer et andet sted i virksomheden. 

Til dig som har skabt dit eget design/brand/produkt

Hvis har skabt dit eget produkt, for eksempel tøj, kunst eller noget helt tredje, så bør du tænke over at få varemærkebeskyttelse og/eller designbeskyttelse. Dette er i forhold til copyright. Mange designere/producenter verden over, oplever desværre at deres produkter, bliver kopieret og for eksempel solgt under et andet navn. Det er brandærgerligt, når man har, måske har skabt noget unikt, som der så er andre som stjæler og kopierer. 

Det er muligvis ikke alle nystartede virksomheder/designere som lige tænker over vigtigheden i dette, men det er en god idé at læse op på. Hos nemadvokat.dk kan du læse en grundig forklaring på emnet og, hvorfor det er relevant. På hjemmesiden kan du desuden læse mere om, hvorfor det kan være en god idé at få en varemærkeadvokat. På hjemmesiden kan du også finde kontaktoplysninger, hvis du ønsker hjælp i forhold til en varemærkeadvokat. 

KOM GODT I GANG MED AT MARKEDSFØRE DIN VIRKSOMHED

Lav en forretningsplan til din virksomhed

En forretningsplan er altid en god idé når man skal til at starte en virksomhed. Det gør, at tingene kan virke mere overskuelige. Den kan blandt andet indeholde budgetter, samt masser af praktiske gøremål. Derudover kan man også lave en markedsføringsplan, så der er mere tjek på, hvordan man vil gribe denne del af. 

Der findes også mange steder i Danmark, hvor man kan søge hjælp, hvis man har spørgsmål i forhold til opstart af virksomhed. På nettet er der selvfølgelig også masser af hjælp at hente, og her kan man tilmed finde skabeloner til blandt andet budgetter og forretningsplaner.