+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Når du arbejder med Adsense

Når du arbejder med Adsense, søgemaskineoptimering og internet marketing generelt, er det vigtig hele tiden at blive inspireret og lære nye ting. Selv lytter jeg til Podcasts og følger forskellige forums og blogs. Her er en oversigt over nogle af de steder jeg henter inspiration.

Warriorforum

Warriorforum er, som navnet antyder, et forum hvor dem der arbejder med Internet Marketing kan hente inspiration. Forummet er pakket med gode råd om hvordan du tjener penge på nettet. Warriorforum er delt op i forskellige sektioner hvor der bliver diskuteret alt fra Adsense, SEO og personlig succes. Det gode ved forummet er at dem der har fulgt det i mange år og begyndt at tjene penge, er taknemmelige for den hjælp de har fået og derfor hellere end gerne deler ud af deres viden.

Smartpassiveincome

Smartpassiveincome er en blog der er ejet af Pat Flynn. Pat Flynn blev i 2008 fyret fra hans arbejde pga. krisen. Efter det besluttede han sig for at prøve at tjene penge på nettet. Noget han har haft stor succes med. Dog er han selv god til at nævne at han flere gange har været tæt på og give op, så det har ikke været en hurtig og let succes. Pat Flynn virker som en meget reel fyr og det var faktisk hans blog der gav mig idéen til selv at lave hjemmesider jeg kunne tjene penge på.
Pat Flynn har også en Podcast.

Thinktraffic

Thinktraffic  Er lidt det samme som smartpassiveincome. En masse tip til at trække besøgende til din side og gode råd til hvordan du skriver tekster. Jeg fik ideen til min blogpost Tjen Penge på nettet derfra.

Viperchill

Viperchill Glen Alsopp er kun i starten af tyverne og har i flere år arbejdet med at tjene penge på nettet. Glen er ekstrem produktiv og meget grundig. Hvis man gider at læse hans lange blogposts er der meget info og hente.

Industrious Geeks

Industrious Geeks er en Podcast med Bla. Mikael Rieck Kousgaard fra Antphilosophy. Der bliver givet en masse råd om Internet Marketing og Podcasten er meget inspirerende.

The Foolish Adventure Podcast

Podcasten The Foolish adventure show, var oprindeligt med Izzy Hyman og Tim Conley. Desværre er Tim Conley sprunget fra, da han gerne ville arbejde med andre ting. Lidt ærgeligt da de faktisk var et ret sjovt makkerpar. Men Izzy Hyman har stadig en masse gode råd og interviewer en masse interessante mennesker.

The 4 Hour Work Week

Hvis bogen The 4-Hour Workweek af en eller anden grund skulle være gået forbi din næse, vil jeg kraftigt anbefale dig at læse den. Du kan se mere om forfatteren Tim Feriss på hans blog Fourhourworkweek