+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Hvor vigtigt er det at ligge nummer 1 på Google?

Hvor vigtigt er det at ligge nummer 1 på Google på søgeordet SEO, for en virksomhed der lever af at sælge SEO? Det er i hvert fald en af de afgørende punkter i vores salgsstrategi, at vi ligger nummer 1, for ved siden af vores opsøgende salgsarbejde, vil vi også gerne have, at de kunder, som allerede har et behov, kommer til os.

SEO er måske et af de allersværeste søgeord

Men SEO er måske et af de allersværeste søgeord, hvis ikke dét sværeste. Så det er noget der bliver brugt mange ressourcer på her i firmaet. Hvordan vi får vores side til at ligge nummer 1, kan vi jo selvfølgeligt ikke afsløre, men folk med forstand på SEO, har nok en rimelig god fornemmelse af, hvad vi gør.

Vi vil naturligvis gerne bibeholde den kundetilstrømning

Vi vil naturligvis gerne bibeholde den kundetilstrømning, som vi har lige nu, men allerhelst vil vi have, at den bliver større. Så at ligge nummer 1 på søgeordet SEO, er ikke den eneste salgsstrategi, vi arbejder med. Vi ved dog, at når vi bliver ringet op af interesserede kunder, så er det fordi mange af dem, har fundet os på Google. For hvor skulle man ellers finde et godt SEO firma.

Vi betragter os selv som et af Danmarks bedste SEO firma

Vi betragter os selv som et af Danmarks bedste SEO firma og vi garanterer altid resultater for vores kunder. Det vi ønsker at signalere med vores nummer 1 placering på Google (hvis man regner wikipedia fra, som jo ikke er en konkurrent), er at kunderne kan være sikre på, at de får et ordentligt stykke arbejde leveret. For hvis vi ikke kan lave SEO på vores egne sider, hvordan skulle vi så kunne få kunderne til at tro på, at vi kan gøre det på deres!

Læs mere her: