+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Hvad skal jeg med en hjemmeside? Hjemmesider bruges, som al anden reklame, til at formidle dit budskab og dine relevante oplysninger til dine nuværende og fremtidige kunder. 

Men Internettet adskiller sig fra alle andre medier ved sine unikke muligheder for interaktion og fleksibilitet. Bestillinger af varer kan foretages hele døgnet, der er mulighed for at imødekomme både små og store kunder på samme vilkår, der kan gives svar på de hyppigst stillede spørgsmål og dermed spare dig for dyre timer ved telefonen. Kataloger kan opdateres løbende og billigt uden udgifter til tryk og distribution osv.  

Hvorfor have en hjemmeside?

Er det bare fordi alle andre har en? Eller er det fordi du virkelig vil bruge den? Hvorfor driver du erhverv? Hvis du kender grunden til dét, så har du samtidig grunden til at du vil være på nettet. (Hvad skal jeg med en hjemmeside?)

Et websted (netstedwebsitesite eller hjemmeside) indeholder en eller flere websider med dokumenter/filer, der er tilgængelige på WWW via dataprotokollerne http og https.

Websiderne på webstedet vil typisk være tilgængelige gennem hovedsiden og er normalt samlet på samme server og kædet sammen i strukturer af hypertekst ved hjælp af hyperlink.

Læs mere om et websted her

Vores hovedprodukt er dit firmas hjemmeside

En hjemmeside der i tekst og design opfylder dine behov og udtrykker dit firmas identitet. Vi lægger samme omhu i alle projekter, uanset størrelsen, og vi gør det til priser ingen andre kan matche. 
Og det er ikke bare noget vi siger; Under punktet “Priser” kan du se eksempler på sider vi har lavet, og hvad de har kostet kunderne.