+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Søgemaskineoptimering (Hvad er SEO)

Hvad er SEO – Søgemaskineoptimering (på engelsk: Search Engine Optimization, forkortes SEO) er en metode eller et værktøj, hvormed man kan fremme en websides placering i diverse søgemaskiner. SEO er optimering af teknik, indhold og links fra andre hjemmesider for at få din hjemmeside til at ligge bedre i søgeresultaterne i diverse søgemaskineresultater. SEO indeholder flere forskellige former søgninger; nyheder, billeder, videoer og geografi. SEO kan deles op i to dele, den første er On-Page SEO, som er den del du optimerer på selve hjemmesiden, mens den anden del er Off-Page SEO, som også kaldes Linkbuilding.

Metoden er dynamisk

Metoden er dynamisk, hvilket vil sige, at en given placering i et søgeresultat aldrig er sikker. SEO er derfor et kontinuerligt arbejde, hvor man arbejder med, hvordan søgemaskinerne virker og hvilke kriterier, de har for at vise søgeresultater. Viden om hvad folk søger på, hvilke ord de bruger, når de søger og hvad, der får folk til at gå ind på hjemmesider, er værdifuld i SEO-sammenhænge.

SEO er en del af SEM, som står for Search Engine Marketing. SEM omfatter brug af både optimering (SEO) og online markedsføring, såsom betalte søgninger, f.eks.Google Adwords annoncering.

Læs mere om SEO her.