+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Hvad er en USB nøgle? En USB nøgle kan have mange former. De fleste er dog udformet som en lille nøgle, hvor der kan opbevares filer. USB nøgler fylder ingenting, og kan let transporteres. USB nøgler kan tages i lommen, og tages med overalt. USB nøgler er ekstremt populære, pga. deres små størrelser og deres store hukommelse. Fordelen ved USB nøgler er, at du kan have mange forskellige filer, og du kan få et stik med mange forskellige størrelser og udformninger.

Før i tiden brugte man disketter. Det gør man ikke mere, da USB nøglerne kom frem. En diskette er på 1,44 MB, hvor en USB nøgle har meget mere hukommelse. En USB nøgle fylder  også langt mindre som en diskette, og er dermed meget lettere at transportere rundt. 

Langt de fleste bærbare computere i dag, kan ikke læse disketter. Diskettedrevet fylder for meget på en lille computer, og derfor er computerne i stedet blevet udstyret med USB porte, hvor en USB nøgle kan sættes i. Det er ikke kun USB nøgler, der kan sættes i USB portene, men også andet tilbehør til computeren. Dette er blandt andet computermuse, tastaturer og andre gadgets.

Læs også:

En USB nøgle er som sagt let at transportere

En USB nøgle er som sagt let at transportere. Du kan have den med overalt, og sætte den i størstedelen af alle computere. En USB nøgle kræver altså kun en USB-port, hvilket næsten alle computere er udstyret med i dag. På en USB nøgle kan der være mange filer, alt afhængig af størrelsen på din USB nøgle. Der kan ofte være mange dokumenter og filer på et usb stik, alt afhængig af, hvor store filerne er. Man kan købe USB nøgler med en hukommelse på kun 64MB og helt op til 256GB. De mest almindelige størrelser er dog fra 2GB til 32GB.

Der er mange former for USB nøgler. Du kan få diverse sjove former, eller bare den mere traditionelle nøgleformede udgave. Der er mange forskellige USB nøgler, så man bør undersøge, hvilken USB nøgle, der passer til dig og dine behov. De mest populære USB nøgler, er meget simple, men de sjove af slagsen, er begyndt at blive mere og mere populære. 

Læs flere nyheder fra vores webbureau her