+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Vi er specialister i at bygge hjemmesider i WordPress. Vi kan bygge alt fra blogs til komplicerede platforme og webshops.

Det er vigtigt for mig, at du som kunde får en overskuelig hjemmeside, så du selv kan udgive og ændre indhold, samt vedligeholde løsningen, efter den er færdigudviklet. Derfor er det vigtigt for mig, at bruge tid på at konsultere med dig under udviklingen. Jeg ønsker dog på samme tid at levere din hjemmeside, så billigt som muligt, uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Husk vi fotograferer også alt til hjemmesider.

Alt i hjemmesider

PROCESSEN TIL DET FÆRDIGE PRODUKT

1. Bestil din hjemmeside

Skriv en besked til os, så vender vi tilbage, så vi kan havde en indledende samtale.

2. Vi laver mockup

Når vi har projektets grundlæggende aftaler på plads, bygger vi en mockup. Dette gør, at vi forstår dine ønsker bedre, så i får præcis den hjemmeside du ønsker jer.

3. Test, feedback og udvikling

Vi udvikler hjemmesiden og sørger løbende for at konsultere med jer, så vi er sikre på at den virker efter jeres ønske.

4. SEO, sikkerhedsoptimering mm.

Vi sørger for at forberede din hjemmeside på at blive offentliggjort og hjælper dig med at udgive den. Vi laver den med fokus på søgemaskineoptimering og hastighed.

Søgemaskineoptimering

BRUGERVENLIGHED

Jeres hjemmeside bliver bygget i WordPress. WordPress er verdens største og mest benyttet CMS (hjemmeside-software), 28,9% af verdens hjemmesider bruger WordPress. Det betyder at det er brugervenligt og stabilt, og det gør det nemt for dig at udgive artikler og redigere småting på egen hånd.

I modtager derudover et link til en login side, samt dit password og brugernavn, så du fremadrettet har mulighed for at editere og udgive indhold på din hjemmeside.

Linkbuilding DK

TUTORIALS & FORA

Hvis i ønsker at betjene din hjemmeside på egen hånd, er vigtigt at det er nemt og hurtigt for jer, Derfor har du mulighed for at få tilsendt vejledninger og tutorials til de specifikke funktioner som i ønsker at havde mulighed for at benytte jer af. Det aftaler vi nærmere.

SUPPORT

Supportaftaler er individuelle. Er i i tvivl om hvorvidt jeres spørgsmål er et support spørgsmål eller en tilføjelse af en funktion, så skriv til os.