+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

PPC Management

PPC (Pay Per Click) Marketing eller Pay Per Click Markedsføring er en fantastisk metode til markedsføring af dine produkter og services i et målbart miljø. Aldrig tidligere har der eksisteret et system, som giver mulighed for at måle dine markedsføringsomkostninger mod dine resultater og samtidig optimere din markedsføringskampagne i real tid. PPC Markedsføring giver dig også et værktøj, som gør det muligt at teste ideer og koncepter før du starter investering i SEO og andre markedsføringskanaler.

Google Adwords Administration

Internettets absolut mest populære og effektive form for markedsføring er Google Adwords (sponsorerede links). En marketing kampagne kan opsættes og igangsættes på kort tid og effekten kan måles efter få minutter.
Men det er ikke altid så let, som søgemaskinerne vil have os til at tro. Ihvertfald ikke hvis man vil have maksimal effekt og lavest mulige omkostninger.

Hvis du vil have fuld effekt af Google Adwords kræver det en grundig nøgleords-/søgeordsanalyse samt velbearbejdede Adwords reklametekster i flere udgaver (splittests).

Desuden skal der tages hensyn til paremeteren Google Quality Score. Denne parameter involverer ikke kun dine nøgleord og annoncetekster, men også kvaliteten af landingssiden. Hvis din Quality Score er lavere end dine konkurrenters, vil klikprisen på din annonce være dyrere end deres.

Vi kan tilbyde hele processen fra analyse af relevante nøgleord, udarbejdelse af Adwords tekster, bid management (budstyring), samt løbende overvågning, tilretning og optimering.

Med PPC Management vil du få mere kvalificeret trafik med færre omkostninger i det lange løb.

PPC kurser og undervisning

Vi kan hjælpe dig med at nå dine mål med Online Markedsføring. Vi har ansatte der er certificeret af Google som Google Adwords Qualified Professional, og som kan assistere med at maksimere dit Return of Investment (ROI) på flere forskellige måder. Vi kan f.eks. tilbyde undervisning og træning af virksomhedens marketingafdeling, så de selv bliver i stand til at håndtere og styre PPC kampagner. Vi kan også tilbyde åbne kurser i SEO eller SEM, hvor vore uddannede Google Adwords Qualified Individuals underviser i styring og management af PPC, sponsorerede links og Google Adwords.

Google Adwords Administration