+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

gæsteindlæg skrevet ved Bryllupsfotografen.

Når man skal giftes

Når man skal giftes, er dagen generelt en meget betydningsfuld dag, især for jer, som brudepar. Dagen er en dag hvor i fejrer kærligheden sammen med alle de mennesker, som betyder mest for jer. I skal hygge jer, more jer og nyde dagen og alt hvad den bærer med sig.

Når I får en fotograf til at tage billeder til jeres bryllup, kan disse billeder tages på mange forskellige måder. Og dette er måske en svær ting at tage stilling til, hvilke billeder fra et bryllup er de flotteste?

Hvorfor vælge en heldagsfotograf?

Det er selvfølgelig et svært spørgsmål at svare på, men gennem flere års erfaring, vil vi alligevel forsøge. Hvis I ønsker smukke billeder fra jeres bryllup, skal I især overveje en ting, en heldagsfotograf. De billeder der bliver taget gennem hele dagen er billeder, som bliver fanget i naturlige positioner, billeder som ikke er opstillede og billeder som er fuld af naturlig glæde og smil.

Som brudepar bør i tænke over:

  • Hvorfor vælge en heldagsfotograf til brylluppet?
  • Hvad synes jeg er flotte billeder fra bryllup?
  • Hvem skal i vælge som bryllupsfotograf?

Skønne billeder at have mange år frem

Skønne billeder at have mange år frem. Her fanger fotografen de små øjeblikke, som I senere kan sætte jer ned og kigge igennem. I vil opleve, at det er som at opleve brylluppet igen, når billederne er taget på den måde.

I er, som brudepar omgivet af mange mennesker, som alle ønsker jeres opmærksomhed. Derudover har mange måneders forberedelse, måske givet jer en masse nerver, da det hele pludselig ender ud i en dag, som der er blevet set så meget frem til.

De flotteste billeder fra et bryllup

Og når det netop er sådan dagen udspiller sig, så er der ikke noget at sige til, at I hverken har overskud til eller har mulighed for at være overalt på samme tid til festen. Netop der, vil jeres heldagsfotograf være jeres ekstra par øjne hele dagen. 

De flotteste billeder fra et bryllup, er de billeder hvor man efterfølgende mærker og kan se hvor meget kærlighed og glæde de mennesker som optræder derpå, har og udstråler.

Hvad synes jeg er flotte billeder fra bryllup?