+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Når man starter sin nye virksomhed, så kan hjemmesiden hurtigt blive en eftertanke. De fleste ved godt, at den skal være der, men hjemmesiden får måske ikke helt nok kærlighed og omtanke. Det er en stor fejl. Online salg og online tilstedeværelse er centralt i langt de fleste brancher og derfor gør en professionel hjemmeside en kæmpe forskel. 

Din hjemmeside er dit online visitkort

Selv hvis du ikke har en webshop, så er din hjemmeside dit online visitkort. Ofte er det her, at dine kunder møder din virksomhed første gang. Derfor er det vigtigt, at hjemmesiden fremstår flot, professionel og tjekket. 

Først og fremmest, så skal det være nemt for kunderne at finde det, som de leder efter. Det kan være dine produkter og services eller måske kontaktinformation. Dernæst så skal siden give et godt førstehåndsindtryk. Hvis en kunde kommer ind på en side, som virker rodet eller hjemmelavet, så giver det lidt samme indtryk, som hvis man kommer ind i en rodet butik. Kunderne tænker med det samme “Her virker det ikke som om, der er styr på tingene”. Det kan betyde, at kunderne ikke stoler på, at du kan levere den service eller det produkt, som de efterspørger. 

Desuden så er en hjemmeside også et godt sted til at vise, hvem du er som virksomhed. Det man kalder brandidentitet. Din brandidentitet er det, der skiller dig ud fra konkurrenterne. Det kan være dit fokus på bæredygtighed, høj kvalitet, lave priser, fokus på lokalområdet eller noget helt femte. Pointen er, at det er det, der gør, at kunderne vælger dig frem for en konkurrent. 

Med en dårlig hjemmeside kan resultatet i sidste ende blive, at du risikerer at miste kunder, fordi din hjemmeside ikke fremstår troværdig eller simpelthen ikke er brugervenlig nok. 

En professionel hjemmeside er en god investering

I dag kan man finde masser af byg-din-egen-hjemmeside tjenester online, og hvis man har tiden og kundskaberne, så kan det være en god løsning for nogen. Men lad dig ikke narre. Det kan nemt tage lang tid og en masse energi at lave sin egen hjemmeside, og det er ikke altid at resultater bliver lige godt. 

Derfor kan det være en rigtig god investering at få sin hjemmeside lavet professionelt. Når du får professionelle folk til at lave din hjemmeside, kan du nemlig koncentrere dig, om det du er god til i stedet. 

Det koster naturligvis lidt mere at få sin hjemmeside lavet professionelt, men du vil helt bestemt kunne se forskellen. Hvis du har svært ved at finde rum i økonomien, så kan du finde de billigste samlelån hos Moneybanker. Moneybanker sammenligner lån på tværs af mange forskellige udbydere, så du er sikker på at finde den bedste rente og de laveste gebyrer. Med et samlelån samler du alle dine lån et sted, hvilket gør det nemt at overskue udgifter og indtægter. På den måde kan du træffe de bedste finansielle beslutninger, både for din privatøkonomi og for din virksomhed. 

Få styr på SEO og Google

En anden fordel ved en professionel hjemmeside er, at der ofte også bliver sørget for, at hjemmesiden er SEO optimeret og at du nemt kan blive fundet på Google. Hvis du ikke har erfaring med søgemaskineoptimering kan du hurtigt bruge timevis på at sætte dig ind i alle de online værktøjet og nyeste fifs. Tid du i stedet kunne have brugt andre steder i din virksomhed. 

Professionelle webdesignere har derimod helt styr på hvad der skal til og kan ofte også vise dig, hvordan du med et par simple tricks kan vedligeholde din hjemmeside, så den bliver ved med at fremstå aktuel og opdateret. 

Få råd til en professionel hjemmeside