+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Der er to måder man kan tjene penge med Adsense

Der er to måder man kan tjene penge med Adsense. Den ene måde er at lave en stor hjemmeside, eller blog der trækker en masse besøgende og dermed tjener en masse penge. Den anden måde er at lave en masse små niche hjemmesider, der hver især tjener lidt hver dag, men tilsammen giver en stor indtjening. Hvis du f.eks har 100 hjemmesider der hver især tjener 10 kr per dag, tjener du 30.000 kr om måneden.

Men hvis du skal lave 100 hjemmesider der hver især tjener 10 kr per dag, skal der ekstremt meget arbejde og research til. Hvis du har et fuldtids arbejde, eller er i gang med en uddannelse, kan det være svært at få tid og overskud til at lave så mange sider. Og selvom det “kun” er 50 sider. Løsningen på dette kan være at outsourcenoget af dit arbejde.

Outsource dit arbejde

En stor del af det arbejde du laver med hjemmesider, kan automatiseres. Forstået på den måde at der findes billige specialister i Phillipinerne, Indien osv. der kan hjælpe dig med SEO, skrivning af artikler, grafik og programmering. Jeg har selv outsourcet primært artikel skrivning, da jeg er bedst til at motivere mig selv til at skrive, hvis det er et emne  jeg virkelig brænder for. F.eks havde jeg en ung gut fra Bangladesh der arbejdede 10 timer om ugen med at skrive artikler for mig. Det gav jeg omkring  13 dollars for per uge, hvilket må siges at være billigt.

Hvorfor skal man Outsource

Din tid er vigtig, derfor er det ikke ligegyldigt hvad du bruger den på. Hvis du brænder for SEO, men mindre for at skrive, er det vigtigt at du outsourcer det til andre der er gode til at skrive. Det vil gøre dit arbejde meget lettere og sjovere.
I bund og grund kan du automatisere en stor del af dit liv med en virtuel assistent. Forfatteren til The 4-Hour Workweek bruger adskillige assistenter til at udføre opgaver for ham. Lige fra hotel og fly booking til research.

Hvordan Outsourcer man

Jeg bruger Odesk til at finde mine virtuelle assistenter. På Odesk kan du enten poste et job du vil have udført, hvor meget du vil give for det osv. eller du kan selv søge på kandidater. Det gode ved Odesk er at man giver kandidaterne karakterer når de har udført et arbejde. På den måde kan du altid se hvor effektiv den enkelte er.
Når du outsoucer, er det vigtigt at du altid beskriver meget grundigt hvad din virtuelle assistent skal gøre. Jo mere du beskriver til at starte med, jo mere selvstændig bliver vedkommende til at udføre sit arbejde og dermed har du mere tid til dit eget arbejde.