+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

SEO – Search Engine Optimization

På dansk kaldet søgemaskineoptimering. Det handler i alt sin enkelthed om at skabe sider med godt indhold, som Google, Yahoo, Bing og andre søgemaskiner indekserer og derved vælger at vise i deres søgeresultater. Det er derfor vigtigt, at SEO optimere indholdet på din hjemmeside, så dine sider bliver vist i søgeresultaterne.

Her kan i se mere om fotografiet

Google Adwords

Online annoncering med Google Adword skan sikre dig plads i Googles søgeresultater. Undersøgelser viser at 80% af enhver søgning starter på Google. En målrettet Adwords-indsats kan derfor sikre dig plads i kundernes bevidsthed, når informationssøgningen starter.

Google Analytics

Google Analytics er det perfekte værktøj, når du skal måle effekten af dine markedskedsføringsindsatser og planlægge fremtidige strategier. Analysér og følg udviklingen i din målgruppe, se effekten af din markedsføring via Adwords, Email, SEO, Social Media mv. Et uundværligt værktøj.

Social Media

Facebook, Twitter, Instagram, Linkedin, Google+. En strategisk og målrettet “Social-Media” indsats kan have stor betydning for en virksomheds forretning. Sociale medier er perfekt til at sprede budskaber og dialog med nuværende og nye potentielle kunder.

Dedikeret online marketing specialist med projektansvar og solid forretningsforståelse

Til dagligt arbejder vi som Online Marketingkonsulenter, hvor vi har et tæt samarbejde med en række kunder omkring deres online marketing indsatser. Herunder primært annoncering via Google Adwords, Social Media, Analyse med Google Analytics, On site konverteringsoptimering og SEO.

Læs flere historier: