+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Når man vil tjene penge på nettet er det vigtigt ikke kun at satse på én indtægtskilde, for der kan ske mange ting der gør at du kan miste din indtægt over natten. Google laver hele tiden ændringer, der gør at din hjemmeside kan gå fra nr 1. på google til at ryge ned på side 100. Du kan også risikere at få din Adsense konto lukket. Derfor er det vigtigt at tjene penge flere steder fra, samt at ikke kun satse på en hjemmeside.

Andre indtægtskilder

Selvom denne blog primært handler om Adsense, tjener jeg faktisk flest penge gennem Amazon. Mange tror at Amazon er et sted man kun kan købe bøger, eller Kindle, men Amazon er meget mere end det. Faktisk er der ikke den ting du ikke kan købe gennem Amazon. Alle de ting er også nogle du kan sælge gennem Amazons affiliate program.
Hvis du skal sælge varer gennem Amazon, er det vigtigt at du laver en niche hjemmeside. For det er lettere at sælge gennem Amazon hvis du laver en hjemmeside om kun et produkt. Selvom du sælger f.eks sko gennem din hjemmeside, kan det godt lade sig gøre at dine brugere  køber andre produkter som f.eks ure.
Amazons affiliate program er sat op på en sådan måde at når dine besøgende følger dit link og køber hvilket som helst produkt indenfor

Jo mere dine besøgende køber, jo mere får du i provision. Provisionen starter hver måned med 4%, men stiger jo mere du køber. I venstre side kan du se hvor meget du skal sælge for at at stige i kommision. Personligt er jeg kommet op på 6,50% som man opnår når man sælger mere end 31 produkter.

Der findes mange forskellige steder du kan tjene igennem. En del har gode erfaringer med at sælge gennem Clickbank. Jeg har personligt aldrig solgt noget igennem Clickbank og synes også at mange af produkterne, selvom de måske er gode, virker lidt “scammy”.

Af danske affiliate netværk kan nævnes Tradedoubler, Euroads og Partner Ads. Jeg har en smule erfaring med Tradedoubler, som virker fint. Jeg synes dog stadig Adsense virker bedre, men det kommer meget an på hvilke hjemmesider man bruger det på.
Igen gælder det om eksperimentere lidt og afpøve de mange forskellige muligheder der med affiliate programmer.