+4542679011 mail@asmussenmedia.dk

Webdesign og Webløsninger i Vejle

Webdesign og Webløsninger i Vejle – I vore bestræbelser på at hjælpe vore kursusdeltagere og kunder til bedre synlighed på Google og de andre søgemaskiner, er vi ofte stødt på behov og ønsker om en bedre platform at udføre søgemaskineoptimering på.

I nogle tilfælde fordi det Content Management System (CMS), som den eksisterende hjemmeside er bygget på, ikke viste sig at være søgemaskinevenligt. I andre tilfælde fordi virksomhedens hjemmeside eller e-business løsning alligevel trængte til en opgradering.

Vi tilbyder rådgivning og konsulentassistance før, under og efter din nye webløsning

Vores klare mål er, at det webbureau du vælger til at levere løsningen også forstår betydningen af søgemaskineoptimering og dit ønske om større synlighed i søgemaskinerne. Jo tidligere vi bliver indsat i processen, desto nemmere bliver det at løse vores del af opgaven og desto billigere bliver det at gennemføre optimering til søgemaskinerne.

programmering, design og hosting

Vi har indgået en række partneraftaler med forskellige Webbureauer, som gør os i stand til at tage ansvaret for den totale webløsning. Vi optræder som ansvarlig projektleder og sikrer at dine behov og ønsker dækkes af den af vore partnere, som vi finder de bedst egnede til at levere platform (CMS), programmering, design og hosting. Som kunde har du den fordel, at vi står som den ansvarlige for hele projektet og leverer en færdig løsning, som også er søgemaskinevenlig og klar til at få en god placering i søgemaskinerne.

Alle vores partnere er uddannet af os, så de forstår problemstillingerne i forbindelse med søgemaskineoptimering. Deres platform og værktøjer er dermed parat til den videre bearbejdning. Hvis du ønsker det, kan vi også tilbyde hosting af løsningen, men kun via ultimativt sikre og overvågede hostingcentre. Vi går ikke på kompromis med sikkerhed, oppetid og fleksibilitet i hosting.

Blandt vore interne ekspertiser er produktion af indhold – content. Vi kan tilbyde nyskrivning af content, omskrivning eller oversættelse af tekster, så de er søgemaskineoptimerede og brugervenlige inden levering af den nye hjemmeside. Vi kan også tilbyde kurser i disse færdigheder.

Vi kan dermed tilbyde Webdesign og levering af informative hjemmesider, webshops, e-business og dynamiske løsninger, hvor siderne genereres via input fra f.eks. et ERP-system.

Webdesign og Webløsninger i Vejle